Mar 5, 2011

Highstreet on runway

Hi everyone,

docela me mrzi, ze jsem tuhle show nestihla. Mezi cestovanim a praci jsem to asi nejak zaspala. Look je skvely casopis, ktery tady v UK vychazi jednou tydne a je plny mody. Jak vidite, show otvirala Petra Nemcova. Je skvele videt, ze veci z beznych a nasich milovanych obchodu jako H&M, Next, Topshop, French Connection muzou byt prezentovany na takovych prehlidkach.
Sama se divim, ze ve front row sedela Olivia Palermo. Po tom co jsem shledla scenu v The City jak opovrhovala znackou Guess (sice se ji nedivim haha), bych nerekla, ze takove pozvani prijme. Co uz, marketingovy tah to byl urcite vyborny.
Ted me napadlo, ze jsem zapomela rict, ze mi prijde, ze Petra Nemcova se nejak do zeme propadla a diky spojeni s touto show jsem se docetla, ze se bude vdavat. Hmmm, chodi s nim devet mesicu, je to herec ze serialu Emmerdale a jak je vidno asi je v tom az po usi.

Anyway, enjoy the video and a have a great day.

Love Glamazon xoxo

2 comments:

  1. Skoda, ze jsi to nestihla :)
    Prosim te, nevis jak se jmenuje ta pisnicka? :)
    Tereza

    ReplyDelete
  2. pisnicka nevim, ale zeptej se nekoho kdo ma iphone, aplikace shazam pozna vsechny pisnicky....ja mam bohuzel blackberry, takze to nemuzu zjistit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...