May 6, 2013

CHANEL Dream


Hi Everybody,

Hope you had a fantastic weekend. We were lucky enough in UK to get three days off and I finally purchased my dream bag. The thing is that I have been lusting to get my own classic flap bag for years but I could never justify to spend so much money on a BAG. Well I still cannot justify it but I said to myself. Now or never. The prices go up every year. I know people that got this beauty for 1400 £ while now it is almost double of that money. How ridiculous? And the worst thing is that Chanel has got always line of people trying to get in and the sales assistants are always busy. Girls are shopping like mad and not one bag but few of them and jewellery and shoes...Crazy world right?
After a lot of sleepless nights I decided to go and get it. It will be my birthday soon so I am giving this to myself for all the hard work:) But that does not mean that I do not feel guilty anymore :)

Have a fantastic week.

Doufam, ze jste si vsichni uzili vikend. V Britanii byl prodlouzeny vikend a ja jsem se konecne rozhodla si poridit svou vysnenou kabelku. Chtela jsem ji nekolik let a konecne se ji nemusim pujcovat a obdivovat ji na kamaradkach a druhych lidech. Problem je, ze jsem nikdy nemohla rici, ze proste takovou sumu za kabelku utratim a to se ani nezmenilo. Je to opravdu nadlidska cena a je to jenom kabelka. Kdyz vidim co je na svete bidy, tak se priznavam citim opravdu provinile. Ale rekla jsem si bude ted nebo nikdy. Bohuzel ceny kazdy rok rostou. Znam lidi, co si ji pred par lety koupili za zhruba 1400 liber. Dneska je cena temer dvojnasobna a je to sokujici. Prestoze ceny jsou tak vysoke, prodavaci v Chanelu se vetsinou nezastavi. Mlade holky si kupuji kabelky treba tri, jedny boty, sacko, nekolik brozi a po zaplaceni treba patnacti tisic liber si to odkraci domu jako nic.
Ja jsem diky tomuto rozhodnuti probdila nekolik noci, muze to pripadat smesne, ale je to opravdu velka castka za neco jako kabelka. Ale protoze budu mit narozeniny a trvrde jsem si na ni vydelala a nasetrila, je to takova odmena a darek, ktery si nadelim sama sobe. To nic nemeni na faktu, ze se porad citim provinile :) Ale snad si zvyknu.

Love Glamazon xoxo


7 comments:

  1. Skvost! Myslím, že se můžeš cítit méně provinile, než kdyby sis koupila 10 kabelek v HM nebo Zaře. Podpořila jsi ruční výrobu a věřím, že nikdo při její výrobě nestrádal ;-)

    ReplyDelete
  2. Žijeme jen jednou a tohle je opravdu skvost! Neskutečně závidím!

    ReplyDelete
  3. Naprosto chápu tvojí provinilost, protože bych se cítila stejně. Je to nehorázně vysoká částka, jak píšeš, na kabelku. Na druhou stranu ale, bude ti dělat vděčnou společnost, bude dokonalým doplňkem a vsadila bych se, že by ji mohly nosit i případné dcery ;) Je to dobrá investice, která se jednou vrátí.. A každá žena by ve svém šatníku měla mít alespoň jeden pořádný kousek luxusu, no ne? :).
    Jinak je opravdu nádherná, a těším se, až nám ji ukážeš v nějakém outfitu :)

    ReplyDelete
  4. Enjoy it as much as you can!! :)
    Chapem, ze je to mega suma za kabelku, ale ja robim presne to iste, setrim na nu a hadam do tridsiatky (mam 25) sa mi podari si ju aj zaobstarat.. :))
    Tebe v UK asi ziadne kozmeticke vychytavky nechybaju, ale ak by si mala chut sa zapojit do giveaway, klik sem : http://www.nfashion.sk/2013/05/nfashions-1st-birthday-giveaway.html :))

    Pekny den!

    ReplyDelete
  5. Evi, je nadherna :) Tesim sa na outfity :)

    ReplyDelete
  6. i moje vysněná=)...tak doufám, že se cena nebude zvyšovat pořád:D...ptže sice bych si ji mohla i ted dopřát, ale nejbližší příbuzenstvo by mě za to asi ukamenovalo, přece jen je důležitý mít úspory v pohotovosti:P

    necejti se provinile, když někdo po něčem touží a maká na tom, tak si to má i dopřát

    ReplyDelete
  7. Evi, chapem tvoje pocity, ale nech neprevalcuju tvoju radost z nej....!!Uzi si ju, ved si si na nu nasetrila a uz aj to sa rata!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...