May 6, 2013

Touch of Boho

 
Hey Sweethearts,
 
I am definitely spoiling you with all the outfit posts however I must use the fact that we have bank holiday and also that the weather is nice.
 By the way a friend of mine told me that one of the typical marketing strategies how to sell clothes that did not sell well is to change the size tags. Shocking how many women would buy a dress they may not like as much just because it is a size smaller.
 
Very smart trick so be aware when you fit in that size 8 dress next time :)
 
Asi vas tolika posty s outfity po sobe hodne rozmazluju, ale urcite si to zaslouzite. Ono je to jednoduche, kdyz ma clovek prodlouzeny vikend a porad neco podnika.
 
Chtela jsem jsem s vama sdilet jednu informaci, kterou mi rekla kamaradka. Kdyz kdysi pracovala v jednom obchode  jako prodavacka, tak jeden z marketingovych triku bylo to, ze kdyz neco neprodali, tak proste presili stitky s velikosti. Prijde mi to trochu zvlastni, ze si nekdo koupi saty, ktere se mu az tak nelibi, protoze je to zkratka mensi velikost. Takze si davejte priste pozor, kdyz se najednou vlezete do velikosti 36  je to mozna jenom "utajena" 38 :)
 
Koupili by jste si saty jenom protoze se vlezete do mensich?
 
Love Glamazon xoxo
 
Wearing: Balenciaga Bag, Terranova Jeans, Gap Shirt, Atmosphere Necklace and waistcoat, Diesel Sandals, H&M Hat
 
 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...