Mar 2, 2013

Marant vs Zara


Hey Darlings,

Yes I will be talking about this amazing Isabel Marant waistcoat again. The reason being is that Zara came with something similar. SURPRISE!!!
I have discussed it with lot of people now but the truth is although Zara did a good job on it I am not sure that I am willing to pay that money for that and I am constantly thinking about it. You may see that Zara version on my INSTAGRAM however I have doubts. Do I really want it so much to justify £ 120 for something that does not have that value. You know how I do not like to pay for things if I feel it does not have that value. This is probably the hardest decision because I really see this piece with so many things. One of perfect images is actually to put it on my Burberry Mac and create great layers. The quality is nowhere near this Marant waistcoat and it will never be but this one also costs twenty times more and is really out of my budget.

So what do you think? Would you ever go for a thing that is not the same but you just love it?

Bohuzel jsem se rozhodla se opet vratit k me vysnene Isabel Marant veste, kterou jsem si nedavno pujcila od kamaradky. Duvodem je, ze ZARA prisla na trh s podobnym kouskem. JAKE TO PREKVAPENI!!!
Marant vs Zara uz jsem probirala s nekolika lidma a prestoze Zara vytvorila hezky kousek, porad mi lezi v hlave, zda si ji mam ci nemam koupit. Mozna jste videli tu ze Zary na mem INSTAGRAMU a mozna jsem to zminovala i na facebooku, ale porad si nejsem jista, ze dokazu castku, kterou si zara stanovila za tenhle kousek, ospravedlnit. Je to prece jen Zara. Neni to kvalitni nadcasovy kousek, ktery vam zustane vintage ve skrini a muzete ho v budoucnu darovat ci prodat dal. 
Vesta stoji £120 liber, ta od Marant asi dvacetkrat vic, takze je velmi ale opravdu velmi pres muj rozpocet. Nerada platim neumerne ceny za veci, ktere proste nemaji tu hodnotu. Tohle je zkratka nejhorsi rozhodovani. Proste vim, ze se mi libi, v hlave mam spoustu napadu jak bych ji nosila, treba na Burberry trench nebo jenom tak nebo pres kozenou bundu. Existuje tolik variaci. Presto si ji porad chodim zkouset a jeste jsem se neodhodlala ke koupi.

No uvidime jak to dopadne. Kazdopadne jaky na to mate nazor vy? Predstavte si, ze je neco co se vam libi hrozne moc, ale nemuzete si koupit a nekdo prijde s predrazenou verzi, kterou si sice muzete dovolit, ale presto nema ta vec odpovidajici hodnotu...

Love Glamazon xoxo

11 comments:

  1. Yes, i would. And think fast before its gone and you will regret that you did not grab it (this happen many times to meee:-)

    ReplyDelete
  2. Když se ptáš...nechala bych to plavat. Kdybych někde za 5 tis zahlédlaboty podobné těm od MMM, s kulatým podpatkem a rozpůlenou špičkou, tak bych snad zajásala, ale nakonec bych si řekla, že i když jsou božské,za tu cenu to nemá smysl hrát si na "něco podobného".
    To co vyhání cenu téhle vesty je ruční práce, ale kdybych po ní moc toužila, asi bych si ji nechala ušít (základ) a pak vyšít, nebo bych ji vyšívala ve volném čase sama. Jako takové fashion hobby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste tak mit tvoje ruce a volny cas...haha

      Delete
  3. :D to znam. ja taky takhle vzdycky premyslim, chodim si to zkouset, ale nakonec si tu vec vzycky koupim, i kdyz toho pak treba lituju :D proste kdyz musis, tak musis :D

    ReplyDelete
  4. Tiez to poznam, nechala som sa uniest "uzasnymi spolupracami" s H&M a vyrazila peniaze za nieco, co zato vobec nestoji. Takze, bud si kup original alebo to nechaj tak :)
    A ked vidim, kam az dokaze ist Zara s cenou pocas vypredajov, tak by som sa musela zabit, ak by som zato dala plnu palku, ked ani ta kvalita nie je nic-moc. Original je original, navyse Zara to vlastne sproste okopirovala, pardon, nechala sa inspirovat :D

    ReplyDelete
  5. Tiez to poznam, nechala som sa uniest "uzasnymi spolupracami" s H&M a vyrazila peniaze za nieco, co zato vobec nestoji. Takze, bud si kup original alebo to nechaj tak :)
    A ked vidim, kam az dokaze ist Zara s cenou pocas vypredajov, tak by som sa musela zabit, ak by som zato dala plnu palku, ked ani ta kvalita nie je nic-moc. Original je original, navyse Zara to vlastne sproste okopirovala, pardon, nechala sa inspirovat :D

    ReplyDelete
  6. So amazing vest
    Love this outfit

    Kiss kiss.*Jo
    http://joandcompanystyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. omg!! I fell so much in love with the Isabel Marant vest when I saw it the first time!
    good for me I haven't seen the Zara version so far in store. 120pounds is really a lot for that :S but it seems to be beautiful too.
    did you keep it or not??

    xo Vivi
    http://ohlesmusings.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Vivi,Agreed. I have not bought it yet...you should go to check it out and let me know what you think :) We should catch up soon. E

      Delete
    2. yes we definitely should :) xx

      Delete
  8. jo Evi, teď nedávno jsem na ní narazila na Ebay : http://www.ebay.co.uk/itm/Isabel-Marant-Vest-/160993416597?pt=ES_Moda_Mujer&hash=item257bf49595
    Za "pouhých" 1200 eur :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...