Mar 2, 2013

Casual Sequins


Hey Darlings,

I want to shout and scream that we have a weekend. I am spending my one in Czech Republic with my family. However, before I left I did not forget to take some pictures for an outfit post. See how I am thinking of you. Casual sequins are one of my favourite styles. We can also call it dress down blink.

I was thinking the other day that I need more interaction from my readers. I do not even know if you like my space here. Do you like the posts? Which once is your favourite? What should I improve? I am planning to work on design however what other things would you like to see?

Mam chut zakricet z plnych plic VIKEND. Taky mate obcas pocit, ze cim vice se blizite k patku, tim vice jste unavenejsi. Neco na tom bude, ale tento tyden byl opravdu narocny. Vikend travim v Cesku s rodinou, ale nezapomela jsem pred odletem na outfit post. Vidite jak na vas myslim. Flitry na den s necim, co z nich udela mene nastrojeny kousek jsou urcite popularni u spousty lidi. A to i v mem pripade. 

A co vy a flitry? Davate si je zasadne na vecer ci specialni udalost? 

Kazdpopadne jsem chtela zminit jeste jine tema. Moc nevim, co se vam tady na blogu libi, ci nelibi. Porad si lamu hlavu, jak tento muj "osobni" prostor vylepsit, aby vas to u me vice bavilo (zmenu designu uz planuji dlouho). Ale co vas tu vubec bavi, co bych mela zmenit? V porovnani s nekterymi blogy nemam moc komentaru, i kdyz navstevnost roste, takze je pro me tezke soudit. 
Co myslite? 

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara Shorts, Republica Coat, Mango Boots, Gate Jumper

2 comments:

  1. Toho že máš míň komentářů než jiné blogy jsem si taky všimla. Já osobně tady vždycky obdivně shlédnu tvoje nádherné fotky a příjemně naladěná odcházím. Nemáš tady žádné kontroverzní témata, recepty ani recenze jako jiné blogerky, nemyslím si, že by ty komentáře byly až taková nutnost. Tvůj blog je prostě krásný a plný krásných fotek, které mají nějaký příběh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju...ale clovek se chce porad menit a zlepsovat a je to tezke, kdyz nemam zadny feedback :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...