Feb 3, 2013

Winter White Jeans


Hey Sweethearts,

It was only few days ago when I stated that I will figure out how to wear whit jeans in the winter. And there we go. I actually feel a bit like snow white went camel. And I discovered another thing as well. If you force yourself that you will only take a small handbag you can do it. You can still take everything you need and you survive. I have a tendency to take half of the house with me and I always prefer larger bags but the truth is small is just fine.

How about your and bags? Do you go big or small?

Pred par dny jsem tvrdila, ze urcite vymyslim, jak nosit bile dziny i v zime a je to tady. Citim se trosku jako Snehurka v kombinaci s velbloudem. Ale nejak to proste funguje. A taky jsem objevila dalsi vec. Kdyz se clovek rozhodne, ze si vezme pouze malou kabelku, bohate mu to staci. Mam tendenci tahat sebou pulku domu a pritom je to naprosto zbytecne. Vetsinou na den preferuji velke tasky, ale kdyz se clovek zamysli nad tim, co potrebuje, tak se mi vse vleze i do tehle male Hamiltonky. Na vikend proste tak akorat (jen nesmi zacit prset). 

A co vy a kabelky? Mala nebo velka?

Love Glamazon xoxo

Wearing: Mango Jeans, La Femme Shirt, Atmosphere Necklace, Peacocks Boots, Oasis Coat, Michael Kors Bag

6 comments:

  1. krasná kabelka..a moc se mi líbí komebinace bílé a velbloudí..a je fakt že když mám velkou kabelku beru si všechny možné hlouposti..jako kosmetiku..splash..náhradní boty a podobně:)

    ReplyDelete
  2. tuhle tviji kabelku miluju a bily outfit je prijemna zmena:)

    ReplyDelete
  3. Ta kombinace barev je skvělá, sluší ti to. Vypadáš jako porcelánová panenka. :) Moc se mi líbí ta kabelka. Taky jsem nedávno objevila kouzlo malých kabelek a divím se, že jsem na to nepřišla dřív. Všechny důležité věci se mi do ní vejdou a netahám tunu harampádí. :)

    ReplyDelete
  4. ta malinká verze je hrozně roztomilá! Já jsem nějak poslední dobou začala nosit spíš ty menší, ale pořád bojuji s nedostatkem místa..:))

    ReplyDelete
  5. Kombinacia biela/bezova je nadherna :) Za mna jednoznacne velka kabelka. Ked nosim malu, stale mam pocit, ze mi nieco chyba a citim sa nesvoja. Akurat, ze zacinam mat problemy s chrbticou :DD

    ReplyDelete
  6. Bílé džíny vypadají vždy super :)

    Co se týče kabelky, já jsem pro ty střední ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...