Dec 5, 2012

Casual Leather


Hey Guys,

I am wearing again my favourite piece. Leather pants. I went to have my pedicure done as a nice treat with my friend and wanted to go for a cosy look with leather. This cardigan definitely gives that leather and see through top that cosy feel.

And btw I had a Piggy week. These are the weeks that I do not do any workout and eat what I want. Every now and then I do this but it is time to get back on track. I have noticed how many people that are still students complain they do not have time to do any workout. Well, I never had more time to do it than when I was a student. Once you start to work full time, it is much harder to find the time. Trust me. 

Opet mam na sobe oblibeny kousek a tim jsou kozene kalhoty. Sla jsem s kamaradkou na pedikuru, udelat si malou radost a chtela jsem proste mit jednoduchy dress down styling. Takovy propinaci svetr urcite doda temto kalhotam a pruhlednemu topu uplne jiny nadech, takze tohle trio splnilo ucel na jednicku.

Mimochodem jsem si udelala tento tyden Piggy Week. Tak nazyvam tydny, kdy proste necvicim a jim, co chci. Jsou to nebezpecne tydny, ale tim, ze jsem mela same vecirky a party, tak to nema ani cenu se nejak omezovat. Taky jsem si vsimla, jak si vsechny studentky naivne mysli, ze tim ze studuji jim nezbyva cas na cviceni. Ja jsem jako student mela mnohem vice casu cvicit nez ted. Ted je to opravdu narocnejsi. Takze zadne vymluvy.

A co vy? Najdete si cas at uz studujete nebo pracujete?

Love Glamazon xoxo

 Wearing: Zara Trousers, Topshop Coat, Balenciaga Bag, Kurt Geiger Boots, New Look Cardigan


3 comments:

  1. hezky! ja jsem ted zacala chodit do gymu, co mam kousek od domu ... takze vymluvam jen konec. mam treningovy plan na 3x tydne a snazim se to dodrzovat. citim se pak o tolik lip, ze to stoji za to ... a ano, pracuju - more than full time, rekla bych, a cas hledam tezko

    ReplyDelete
  2. No já začala o letních prázninách cvičit Jillian Michaels, poctivě 6x týdně. Ale od té doby, co jsem začala chodit do školy, zvládnu cvičit maximálně 3x za týden. Ale taky potřebuju spát 9 hodin denně a dojíždím:D takže se to nasčítá.

    ReplyDelete
  3. haha 9 hodin spanku :) dobry ja koho se ptam v Londyne spi tak 5-8 denne...a ja se vzdy divila, ze jak je mozny, ze toho Londynae tolik stihnou :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...