May 18, 2012

Opera Screening at Trafalgar square


Good morning my dear readers,

As every year Londoners can come to Trafalgar square and watch classic operas on big screens. Why not? It is great and also for free. I went to see La Boheme with my friend on Thursday and although the weather was not the best as you can it does not stop some people at all. The solution is the rain coat :) And I loved the cool and stylish couple. How many times you see somebody wearing "Cruella" hairstyle? 

So next time if this is on I would recommend to come and enjoy the opera in the open air.

Love Glamazon xoxo

Stejne jako kazdy rok muzou Londynane nekolik tydnu po sobe sledovat klasicke opery na velkych obrazovkach na Trafalgaru. A proc ne? Nikdo se nemusi vymlouvat, ze ho za kulturu nebavi davat penize, je to totiz uplne zdarma. Ve ctvrtek jsem sla s kamaradkou na La Boheme a i kdyz pocasi nebylo idealni, jak vidite plastenky to vyresily :) A strasne se mi libil ten stylovy par na druhe fotce. No reknete kolikrat potkate slecu s vlasy ala "Cruella". Myslim, ze dat si takovou paruku je fakt cool.

Takze priste se urcite zapojte a hura na Trafalgar na dalsi operu.

Love Glamazon xoxo

2 comments:

  1. Jé, to bych chtěla někdy zažít:-) Vypadá to super a ta ženská, no mazec :D Tady v ČR by nikdo takhle nevyšel, protože se ty lidi moc bojí řečí okolo.. Only 8 days and I'll be in the same place like u:-) Can't wait!!!

    ReplyDelete
  2. :DD Hned jak jsem ji viděla, tak jsem si na Cruellu vzpomněla :DD No neuspěla by tu, lidi tady by si mysleli, že je to cvok :) Mně to připadá originální - rozhodně lepší než pestrobarevné melíry na stokilových ženských s ponožkama v otevřených polobotkách :DD Atd. atd.
    Je super, že se takhle můžete dívat :)
    The Diary Of Pie Rette
    Zkuste štěstí v mojí Giveway a vyhrajte parfém od Lanvin! 1st Giveway

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...