Sep 4, 2011

New in - Louboutins Pigalle





Dear bloggers,

I wanted simple black Louboutins for a while and I knew nothing and nobody would stop to get them. Not even Irene or the fact that they did not have my size in Madison avenue store in New York. I said to the shop assistant in the store that I am not leaving without my shoes as they do not have them in London so that poor thing had to sell me shoes that somebody had reserved. Oh well, customer is a customer. So just two hours I was leaving for the airport to catch a plane I got my shoes.

They are worth it, aren't they?

Love Glamazon xoxo

Chtela jsem cerne, matne Louboutinky uz nejakou dobu a vedela jsem, ze nic a nikdo me nezastavi. Ani zadny hurikan Irene a ani fakt, ze na Madison avenue v New Yorku nemaji moje cislo. Suse jsem prodavaci v NY oznamila, ze bez tech botu neopustim obchod, protoze v Londyne je nemaji a pry ani nedostanou. No a tak mi pan prodavac prodal neci odlozene boty, no zakaznik je zakaznik a ja si spokojene nesla sve boty tesne dve hodiny pred odjezdem na letiste a rikala si, Mise uspesne ukoncena.

No urcite stoji za ten boj, ze ano?


Love Glamazon xoxo

11 comments:

  1. :-D to kdybych zkusila tady, vynese mě ochranka :-D

    ReplyDelete
  2. nadčasové, jednoduché, chic, jednoducho must-have!!!

    ReplyDelete
  3. tomu řikám vyjednávání :D

    ReplyDelete
  4. gratuluju!!:))jsou nadherny!!proste klasika;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. urcite budou na noze jeste krasnejsi nez takhle. proste klasika..

    ReplyDelete
  6. Samozřejmě nejúžasnější boty na světě! Já z těch mých měla zpočátku pár puchýřů, ale nedám na ně dopustit. Tak ti přeji hodně protančených nocí v těchto kráskách :)

    ReplyDelete
  7. Veroniko, ja prvni louboutinky, co jsem si koupila jsem musela hodne dlouho rozchazet...ale ted jsou hooodne pohodlne...takze vim, co me ceka
    A vsem jinak dekuji za krasne komentare

    ReplyDelete
  8. hahaa,, dobrá bojovnice=) ale jsou fakt krásné a věčnééé!!!=)

    http://eyeonmenow.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...