Apr 16, 2011

Inspiration

Good morning everyone,

just a thought to inspire myself and the others as well. These beautiful close ups are all about right accessories. How important it is to pick right ring, bag, shoes, detail on piece of clothing and others? Very to be honest as it can create the whole outfit:)

Dobre rano vsem,

Trocha inspirace pro me a ostatni. Tyhle krasne zabery jenom dokazuji, jak dulezite je vybrat spravne doplnky. Bez debat tvori cely outfit.

Vcera jsem byla na drinku s drahou kamaradkou (tim myslim nealko a salat...protoze jsem od pondeli na sebe fakt prisna) a ona mi vnukla do hlavy napad (konecne) zkusit dietu podle krevnich skupin. No ale chapejte po tom co jsem otevrela tabulku s jidlem co nesmim a smim, jsem sla do mdlob. Nemuzu to co miluju a muzu to co se da tezko jist ke snidani. Abych to shrnula, proste fakt nevim, co budu snidat, kdyz nesmim ani sunku a ani mlecne produkty!!!!!!!!! Nejake napady?

Tak budu asi snidat hovezi steak a je to :DDDD No kazdopadne to vyzkousim, alespon do urcite miry a dam vam vedet, jak se citim, myslim, ze celkova podstata je jist to, co vam nezpusobuje zazivaci potize, citite se zdrave a lehce.

Ehm, takze nashle a jdu si koupit sojove mleko.

Love Glamazon

xoxo

Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog


Zdroj glamazon's blog

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ten zlaty naramok na tretom obrazku je bozsky! :)

    ReplyDelete
  3. Skvělé fotky,a doplňky máš svatou pravdu :),..inspirace není nikdy dost ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...