Jun 3, 2013

Weekend in Pictures

 
Hi Everybody,
 
This weekend was fabulous and we actually had decent weather. And I have mentioned it hundred of times but when this happens Londoners use it to their best. There are people in the park, beer gardens and everybody seems to be happier.
I did the same with my friend and as you can see that after a glass of wine we did some crazy stuff in the park. Well I laughed so much that my muscles were hurting. They say this should help me to live longer. So why not to have fun.
And by the way you know I am not a beer girl but strawberry beer Frulli is so yummy.
You must definitely try it.
 
Vikend byl uzasny a dokonce nam docela vyslo pocasi (lituju lidi v Cechach, protoze takove zaplavy nejsou zadna sranda). Uz jsem nekolikrat zminovala, ze kdyz se teplota vysplha na dvacet stupnu, Londynane se toho snazi co nejvice vyuzit. Lidi zaplni parky a zahradky restauraci a proste si to uzivaji plnymi dousky.
Ja jsem se vydala s kamaradkou do parku, na obed a a na drink a jak vidite bylo veselo. Clovek si musel po trosce vina trosku zaradit v parku. Ale zijeme jenom jednou, tak proc se nevyblaznit.
A mimochodem nejsem v zadnem pripade pivar, ale jahodove pivo Fruli je vyborne. Urcite ho nekdy zkuste.
 
Love Glamazon xoxo
 
 

1 comment:

  1. Moc hezké fotky. :)
    A když jsem u toho piva, tak já pivař taky nejsem, ale předminulý víkend jsem ochutnala grepové z minipivovaru v Rokycanech a na léto je to super pití, lepší než radlery od Gambrinusu apod.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...