Jun 17, 2013

The best lunch date

 
Hey Guys,
 
Last Sunday I finally managed to meet my dear friend Veronika who I am constantly in touch however If we meet in person we must plan it months and months ahead. She is constantly pending due to her model job in between Prague, Paris and London and it is hard for both of us to coordinate our schedules. Anyway, some things you need to wait for are always the best. We had fabulous day out in Dulwich. We went for a proper three course lunch and were chatting for hours. So much to catch up on.
 
I decided to go for dark colours as the weather was not that welcoming. And as usual wearing my Chanel bag and you know my passion for leather jackets. Veronika was wearing Zara jacket, pants from Reiss, Marc Jacobs sunglasses and Celine bag. I only wish she would ever allow me to take picture of her face. I thought models love to pose :DDD
 
Minulou Nedeli jsem se konecne po hrozne dlouhe dobe sesla se svou kamaradkou Veronikou. Jsme porad v kontaktu, ale potkat se osobne nam dam vzdy spoustu planovani a namahy. Diky sve praci v modelingu neustale pendluje mezi Prahou, Parizi a Londynem a spojit nase dva diare dohromady je nadlidsky ukon. Nekdy ale ty veci, na ktere musi clovek cekat stoji za to. Vydaly jsme se do Dulwich na vynikajici obed a poradne se najedly. Svete div se...i modelky si umi dat obed o trech chodech. A celou dobu se nam pusy nezavrely, bud jsme jedly nebo kecaly. Clovek musi vse poradne probrat.
 
Pocasi bylo nemastne, neslane a tak jsem sla do tmavych barev a samozrejme o vikendech rada nosim tuhle Chanelku. Veronika ma na sobe kalhoty Reiss, bundu ze Zary, bryle od Jacobse a kabelku Celine. Ja bych si jenom prala, aby se jednou nechala vyfotit i s oblicejem. Mimochodem, nemaji byt modelky v pozovani profici?
 
Mejte se krasne.
 
Love Glamazon xoxo
 


Wearing: River Island Shorts, Zara Top, Swagga and Soul Jacket, Oasis Boots, Chanel Bag


9 comments:

  1. beautiful outfit! <3 your leather jacket is super cool!!!

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit! Chanelkau obdivuji pokaždé, když ji tu vidím a top s bundou nemají chybu.

    ReplyDelete
  3. Veronika F. nie? podla mna je skoda, ze sa nenechala odfotit, lebo z nej vyzaruje nieco etericke a je strasne krasna!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano Veronika Fasinova...no mam nejake fotky na facebooku a instagramu, ale je to sni vzdy hruza...musela bych ji nakopat fakt :)

      Delete
    2. prave som ju sledovala na instagrame, je neskutocna, ale od istej doby mi fotky nechce zobrazovat:/

      Delete
    3. to je divny, protoze instagram porad ma

      Delete
    4. Mam ted instagram nastaveny jako private, tak mozna je to tim. Zkus mi znovu poslat request, prosim. V.

      Delete
    5. Mam ted instagram nastaveny jako private. Zkus mi poslat znovu request, prosim. V.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...