Jun 8, 2013

Midi Skirt


 
Hey Darlings,
 
Midi skirts are my new best friends. They look chic, they can create a good shape for your figure and they definitely hide some flaws. As you may know from my facebook page I started to do a squat challenge. Today was my 8th day and I am still handling it well. Well, lets see when I have to do 250 :)
I was hanging around Shoreditch today and met my friend for lunch. Perfect girlfriends time with food, coffee and proper chat.  After that spent the rest of the day in the park just to enjoy the sun. Just an easy and wonderful Saturday.
 
Trictvrtecni sukne jsou me nove kamosky. Vypadaji sik a taky schovaji nedokonalosti postavy, nebo v to alespon doufam. No a radsi jsem se pustila do Squat Challenge, coz jste mozna cetli na facebooku. Jsem na osmem dni a zatim nejak netrpim, no uvidime, az se dostanu na tech 250 :)
Dneska jsem sla na obed s kamaradkou a nafotila tyhle fotografie v Shoreditch. Rande jak ma byt, nasytit se, probrat co se udalo za posledni tyden a zakoncit to dobrou kavou. Jelikoz nam krasne svitilo slunicko, presunula jsem se v pozdni odpoledne do parku, abych se trochu nahrala na slunicku. Zkratka krasna pohodova sobota.
 
Love Glamazon xoxo
 

 Wearing: Asos Skirt, Oasis Jacket, All Saints Shoes, Balenciaga Bag, Zara Top, Nike Sunglasses, Necklace (market) 


4 comments:

  1. Krásná sukně!

    ReplyDelete
  2. Tenhle typ sukně je perfektní. Sluší podle mě téměř každé postavě a skryje nedokonalosti. Ty ovšem nemáš, co skrývat, postavu máš super! :)

    ReplyDelete
  3. Tohle je prostě dokonalé! (A ano, ty nemas co skryvat!)
    Kdyz koukam na detail té sukně - je to klasická strečová bavlna nebo ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barb, je takova bavlnena...neni prodysna, ale do chladnejsiho pocasi je idealni

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...