Jun 4, 2013

Enjoy your Coca Cola

 
Hi Guys,
 
 I have had a period when I decided I will not be drinking Diet Coke. I know it is bad for you but I am not a big drinker and I eat quiet well (just do not put a chocolate in front of me too often) so in a way this is the only vice I have. I stopped drinking it for two months and I was expecting miracles however nothing happened. I have not lost weight, my skin did not get any better so I am now back on Diet Coke.
AND I actually had to also buy this T-shirt to promote Coca Cola. It is actually mens T-Shirt and it was super cheap. How often do you see something from a double decker and you love it so much that you go and buy it? This number from Primark really got me.
 
Nedavno jsem mela obdobi, kdy jsem prestala uplne pit lehkou Colu. Je to pro me takovy kazdodenni hrich, vim, ze to telu nesvedci a cetla jsem tolik clanku, jak moc je dietni Cola pro organismus skodliva. Ja osobne moc nepiju a jim docela vyvazene (dokud prede me nedate cokoladu nebo dobry steak), ale lehka Cola je proste moje slabost. A tak jsem si rekla, ze se sve zavislosti zbavim, nechytla jsem se ji dva mesice a zadne slibovane zazraky se nekonaly. Zadna skvela plet nebo par kilo dole se nekonalo a tak jsem ji zacala zase pit.
A aby toho nebylo malo, koupila jsem si tohle skvele panske tricko a budu jim jeste delat chodici reklamu. Uplne nahodne jsem ho zahledla v obchode, kdyz jsem projizdela autobusem. Z toho vrchniho patra je proste super vyhled. Proste jsem si ho pak bezela koupit. A opet jsem u toho, ze v Primarku se daji porad najit super veci.
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Zara Sandals and Jeans, Michael Kors Bag, Atmosphere T-Shirt, H&M Blazer, Rayban Sunglasses


4 comments:

  1. Je to super, svěží, chic. Tohle se ti povedlo!

    ReplyDelete
  2. LOVE THIS LOOK YOU LOOK GREAT ;) XX

    ReplyDelete
  3. Skvělé, volnočasové a chic! Sandálky tomu daly úplně jinou tvář a tričko je super. :)
    Colu moc nemusím, za to mým hříchem je Kofola, ale dám si max jednou týdně 4 deci...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...