Jun 16, 2013

Dyzajn Market






Hi Guys,

Let me invite you to this fabulous event in Prague.

Enjoy a great day of original design and celebrate the summer on Dyzajn market!

Art and fashion selling exhibition Dyzajn market will take place on Saturday 22nd June from

10:00 AM to 8:00 PM on piazzeta of the National Theatre.

Come to enjoy and purchase extraordinary quality clothing and accessories, taste delicious food and have fun with great bands!

Dyzajn market is a unique cultural event on which you can meet with outstanding authors in person, purchase their products, and at the same time enjoy great cultural programme and amazing food from Prague´s cafés.

On the eighth Dyzajn market you will find over 150 designers who will present their work both at the stands and on the catwalks. You can look forward to well-established brands such as Yaxi taxi, Lubor Baum, Akari, Skafandr, Pipipunk, Lmaliska, Skynet, atelier MATE, JANE BOND, stores JANE BOND special and Kuraz with their fashion shows, as well as dyzajnmarket´s debs: Young primitive, Tyformy, wooden glasses Bamboo, Mayda and many others; among them Lusinda, My Obsession with fashion shows.

On Dyzajn market you greatly buy women's, men's and children's clothing, handbags, men's bags, jewellery, hair ornaments and other fashion accessories, original socks, home accessories, toys, notepads, papers, as well as all sorts of goodies ... all in peak quality!

Rada bych vas pozvala na skvelou akci, ktera se kona o vikendu v Praze. Dyzajn Market.

V sobotu 22.června od 10:00 do 20:00 se na piazzetě Národního divadla koná prodejní výstava originální autorské tvorby Dyzajn márket.

Přijďte si prohlédnout a pořídit neotřelé kvalitní oblečení a doplňky, ochutnat vynikající jídla a bavit se za hudebního doprovodu skvělých kapel!

Dyzajn márket je ojedinělá kulturní akce, na které se můžete osobně setkat a nakoupit si u jedinečných oděvních tvůrců, šperkařů a designérů a zároveň si užít kvalitní kulturní program a vynikající občerstvení z pražských kaváren.

V rámci jižosmého Dyzajn márketu Vás čeká přes 150 tvůrců, kteří Vám představí svou tvorbu jak na stáncích, tak na přehlídkových molech. Těšit se můžete na zavedené stálice, jako jsou Yaxi taxi, Lubor Baum, Akari, Skafandr, Pipipunk, Lmaliska, Skynet, atelier MATE, JANE BOND, obchody JANE BOND special a Kuráž s módními přehlídkami, jakož i na dyzajnmárketové debutanty: Young primitive, Tyformy, dřevěné brýle Bamboo, Mayda a mnoho dalších - z nich My Obsession a Lusinda s módními přehlídkami.

Na Dyzajn márketu báječněnakoupíte dámské, pánské i dětské oblečení, kabelky, pánské tašky, šperky, vlasové ozdoby a další módní doplňky, originální ponožky, bytové doplňky, hračky, bločky, papíry, jakož i nejrůznější dobroty… vše ve špičkovém zpracování!

A soucasti teto skvele akce bude i giveaway, takze budte v pozoru:)

A co vy chystate se na desing market?

Love Glamazon xoxo
 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...