May 8, 2013

Weekend in Pictures

 
Hi Everybody,
 
Another weekend almost here and I am bringing one of you favourite posts and that is random pics from my life. As you may know weather was a real blessing last weekend and I love to enjoy it every minute. I also got a small treat in Harrods and got two amazing Essie colours. One of them is called BIG SPENDER which after my spree in Chanel fits perfectly and the second one is called watermelon. Both lovely and summery shades. And I wish I could  just do another barbecue now.
 
 
Vikend uz se blizi a ja prinasim dalsi post fotografii z toho posledniho. Odezvy na tento post jsou pozitivni (coz mi sice prijde zvlastni, ale pokud vas to bavi, tak proc ne). Jak asi vite pocasi nam pralo a tak jsme si to uzivali venku, na zahrade, grilovanim a nakupovanim v Knighstbrige.
 Poridila jsem si nove dva odstiny laku Essie. Jeden se jmenuje BIG SPENDER, coz po me posledni navsteve Chanelu odpovida. A druhy se nazyva watermelon. Krasne letni barvy. Ted bych si dala jen to grilovani znovu.
 
Mejte se krasne.
 
Love Glamazon xoxo


3 comments:

  1. Tak taketo fotky mozem :) Som presne ten typ, ktory ked posadis niekde na lavicku, kadial chodi kopec ludi, tak ma o zabavu postarane, preto ma bavia aj tieto posty :D

    ReplyDelete
  2. krásné záběry:), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. ta první fotka je překrásná! co to je vlastně za kytku? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...