May 11, 2013

Messages

 
Good Morning,
 
Some Saturday mornings are for relaxing and some are for doing your messages and things you need to do. That dry cleaning pick up you could not get the whole week because of long working hours, popping to a shop or just simply buying fresh flowers for your house. I did all of them this morning and on mornings like that I wear casual outfits like this. Rachel Zoe would not be happy with me as she looks glamorous even when she goes to farmer's market :)
Anyway, I gave two bags full of clothes and shoes to a local charity shop and I have great news the season of peonnies is starting so just bought a bunch of those.
Lets do that because their season is always very short.
 
Nektera sobotni rana jsou stvorena na relaxaci a nektera na vyrizovani a delani veci, ktere jsou nevyhnutelne. Veci jako vyzvednout veci z cistirny, skocit do obchodu, koupit si cerstve kvetiny, zkratka veci, ktere se diky dlouhe pracovni dobe nedaji v tydnu stihnout. Ja jsem dneska rano skloubila vsechny dohromady a v takove dny by se na me Rachel Zoe asi zlobila, protoze se oblikam naprosto obycejne. Zatimco ona si kraci v podpatcich i na farmarskych trh. Ja se snazim modu adaptovat beznemu zivotu bohuzel.
Mimochodem jsem dneska darovala dve obrovske tasky botu a satu na charitu a koupila si prvni pivonky. Jejich sezona zacina a trva vetsinou jenom dva mesice, tak se toho musi vyuzit.
 
Preju vsem krasny vikend.
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Zara Blazer, Levis Jeans, Mulberry Bag, Report Boots, River Island Top


2 comments:

  1. Outfit na sobotne vybavovacky ako stvoreny :) Akurat si mi pripomenula, ze mam niekde v skrini tento top v bezovej. A pivonie zboznujem, mame ich doma na zahrade a kazdorocne nejake prikupim :)

    ReplyDelete
  2. Mělas ty tašky poslat mně! :)) Né dělám si legraci, úctyhodné gesto :) Taky už jsem byla nakoupit květiny. Bez nich ani ránu!
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on WordPress

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...