May 12, 2013

Inspiration

 
 
Hey Darlings,
 
I have not done inspiration post for a while. My facebook page is definitely giving you a lot but not as much on my blog. Chanel boy bag is my current obscession. When I was buying my classic flap bag I was a bit tempted to get a boy but the classic is classic. These pictures are just combination of things I like, styles I like and what is not to admire about Mrs. Beckham or Miss Delevigne. We may not be able to afford their closets but we can always wear the bag in a way as Victoria on the last picture.
 
Inspiracni post uz tu dlouho nebyl. Nejak si tohle vybijim na blogovych strankach na facebooku, ale mela jsem chut konecne jeden takovy vydat. Chanel boy bag je moje momentalni posedlost. Kdyz jsem si kupovala klasickou flap bag, trosicku jsem zavahala jestli nemam jit do tehle, ale klasika zvitezila. Tyhle fotografie jsou proste kombinaci veci, co se mi libi, stylu co se mi libi. Nakonec Victoria a Poppy jsou jednou z mala modnich ikon, ktere se mi fakt libi a temer nikdy neslapnou vedle. A i kdyz si treba nemuzeme jenom tak poridit Victorie satnik, nikdo nam nebrani nosit kabelku stejnym stylem jako ona na posledni fotce :)
 
Love Glamazon xoxo
 

2 comments:

  1. nechápu, jak Vic vždycky dokáže táhnout tu kabelu takhle a ještě na těch jejích jehlách obvykle :))
    ale ten vesto-kabát jsem si totálně zamilvoala, něco takovýho potřebuju!

    ReplyDelete
  2. Já bych takovou velkou kabelku, jako má Victoria má na poslední fotce, nosit nemohla, jelikož jsem strašně líná a štvalo by mě to :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...