May 26, 2013

Birthday Goodies

 
Hey Darlings,
 
This year I did not do a big party however the presents I got. Just wow. As always I get a present for myself. My early one was a new Chanel Bag and thanks to my lovely friends and family I got some other goodies as well. I got a super practical LV Neverfull, gorgeous cake stand from Laura Ashley, stunning coutoure lamp by Rachel Ashwell and I got some bits and pieces for myself in Brandy Melville and other shops and a good thing is I still have some shopping vouchers left and I will also get a holiday. Well it only shows I am a good girl haha.
 
Tento rok jsem moc neslavila a presto jsem dostala prekrasne darky. Proste wow. Jako kazdy rok si kupuju darky i sama (jakoze k narozeninam). Muj brzky darek byla Chanelka o ktere vite, ale diky sve rodine a pratelum jsem dostala i jine skvele veci. Super praktickou LV Neverfull, krasny stojan na dorty Laura Ashley, prekrasnou couture lampu od Rachel Ashwell, ktera je dokonala. Taky jsem dostala skvele veci od Biodermy. Sama jsem si nakoupila par drobnosti jako kosmetiku, top v Brandy Melville nebo jine veci. A to mam porad jeste nakupni poukazy. Ja jsem asi musela byt desne hodna holka.
 
A co vy kupujete si nekdy darky samy pro sebe?
 
Love Glamazon xoxo
 


7 comments:

  1. Evi, krasne darceky :) Musela si byt fakt moc dobra. Ja tiez nenechavam nic na nahodu a obdarujem sa radsej sama, prekvapenia moc nemusim :)
    Milujem LV kabelky, klasicky monogram, kupila som si jednu vintage /petit Noe/ k Vianociam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jani, ja zase LV az tak moc nemusim, ale tahle mi prisla prakticka a skvela na cestovani a do prace a uz jsem ji i provetrala a je to skutecne never full haha

      Delete
  2. krásne darčeky a hlavne, že potešili:)!, ja si vždy niečo nadelím aj sama:)

    ReplyDelete
  3. Teda opravdu jsi byla hodná :), dostala jsi krásné dárky, v dobrém závidím LV Neverfull a Chanel, obě krásné :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekuju..Chanel jsem si kupovala sama...LV mam od rodiny:) Popravde ta lampa je drazsi jak ta Neverfullka...jsem v soku, ze budu mit v byte takovy unikatni kousek :)

      Delete
  4. krásné dárky, všechno nejlepší!!! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Krásné dárky. Ta lampa je nádherná. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...