May 25, 2013

Birthday Friday with Mr Gatsby

 
Hey Darlings,
 
Last year I had a big birthday party in a cocktail bar and this year I decided to go small and celebrate in small groups during several days. I am lucky enough as it is a bank holiday weekend and I did not want to do anything big just something more intimate. Yesterday I went for dinner with two friends (I will tell you more about the place other time as it does deserve a lot of attention) and after we followed to spend time with Mr Gatbsy in the cinema. I loved the movie, loved the fashion and loved the scenes.
 
Minuly rok jsem poradala velkou party v koktejl baru na oslavu narozenin, letos jsem se rozhodla si zvlast posedet s prateli za mnohem jinych okolnosti. Radsi mensi obed ci vecere, at si s nimi muzu popovidat. Zkratka nic velkeho. Mam to stesti, ze mame prodlouzeny vikend, takze se mi to snad i podari. Vcera jsem sla na veceri na jedno uzasne misto (o tom az jindy) a pak jsme sli v jedenact na Gatsbyho. Na film jsem se tesila uz od lonska a frustrovalo me, jak to neustale odkladali. Alespon jsem si mohla diky tomu ted udelat prijemny narozeninovy den.
Bohuzel vcera prselo, takze fotky jsou focene velmi rychle, ale alespon trosku jsem vam outfit musela ukazat. Tyhle kozene saty nosim docela casto, ale jeste se mi nepodarilo vam je ukazat. Diky hroznemu pocasi jsem si radsi mela dat sako, ale znate to...pro krasu se musi trpet :)
 
Krasny den vsem.
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Oasis Leather Dress, Zara Waistcoat, Vintage Belt, Chanel Bag, Sam Edelman Boots
 
 
 
 


3 comments:

  1. všechno nejlepší!
    já měla zase minulý víkend narozeninový s Gatsbym <3

    ReplyDelete
  2. evi, ta kabelka!!!uzasna!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  3. No pěkné :-))
    Zase jsem našla další super blog!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...