Apr 20, 2013

Weekends in Pictures

 
Good Morning,
 
Weekend is here and I have a load of pictures from the last two weekends. I should be publishing more of these to bring you bit of tips and atmosphere of London. You may recognize some places like trendy Brixton market which I can highly recommend but be aware of waiting list in most of the places. Also shots from one of my favourite places in Notting Hill, Bumpkin. Well, if it is good enough for Prince Harry it must be good enough for myself and my readers.
Well, talking about Notting Hill I went for couple of drinks with friends to E&O so need to recover today. Well and as always I was a bit lazy to take my big camera so you can see the outfit only on Instagram .
 
Have a fabulous weekend darlings.
 
Vikend je tady a ja teprve prinasim fotografie z tech dvou predchozich. Mela bych tento post vydavat casteji. Prijde mi tak, ze alespon naplnuji svuj cas prijmenyma vecma a vam zprostredkuju naladu Londyna a taky dam tipy na dobre restaurace a jina mista. Mozna poznavate fotografie z velmi trendy trhu v Brixtonu. Mela bych se stydet, ale byla jsem tam poprve. Pokud se tam vydate ve vetsine techto kavaren a restauraci je sokujici cekajici doba na stul, ale stoji to za to. Vyber je neskutecny...vse od kreperii az po Kolumbijskou kuchyni, kde jsem jedla ja. 
Dalsich z mych poslednich navstev byl oblibeny Bumpkin v Notting Hill. A ja rikam, kdyz je tohle misto pro prince Harryho a jeho pratele, tak i pro me a me ctenare.
A kdyz uz se bavime o Notting Hill, tam jsem travila s prateli i vcerejsi vecer v E&O. Byla jsem lina prinest fotak, takze outfit najdete jenom na instagramu.
 
Preju vam krasny vikend a dekuju za komentare, ktere mi delaji velkou radost.
 
Love Glamazon xoxo
 
 


3 comments:

  1. Krásné fotky, k atmosféře Londýna ráda přičichnu častěji ;-)

    ReplyDelete
  2. Krásné fotky. Kolo s květinami vypadá moc hezky. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...