Apr 7, 2013

& Other Stories

 
Hey Sweethearts,
 
I went to see the new store & Other Stories opened at Regents Street in London last weekend. I was really after the black skirt you can see on picture too and unfortunately it is sold out online and in the store as well. Damn it. Why is this happening? I really like the feel of the store and the shoes have amazing desings. The only problem is that I do not wear all the shoes I have at home so I said to myself not another pair of shoes. I bought something and I will definitely show it later. I can tell it is one of the things you can see on these pictures. So you can guess for now.
 
O vikendu jsem se byla konecne podivat do nove otevreneho obchodu & Other Stories, ktery se nachazi na Regents Street. Strasne jsem chtela tu cernou sukni, ktera je na tretim obrazku, ale je vyprodana i v obchode i online. Proc ja to tak mam?
Celkove se mi veci libi, zajimave strihy, prijemny design. Jejich boty jsou opravdu originalni, ale byla jsem poslusna a rekla jsem si, boty ne...vzdyt nenosis ani ty vsechny, co uz doma mas. Muzu vam prozradit, ze jsem si poridila jednu z veci, ktere jsou tady na fotce.
Takze prozatim muzete hadat?
 
Love Glamazon xoxo


7 comments:

  1. Tu zelenou sukni??? ta je krásná!

    ReplyDelete
  2. Ten červený top? Nebo je to overall?:-)Má zajímavě řešená záda..

    ReplyDelete
  3. tipuju nějaký náhrdelník ;)

    ReplyDelete
  4. taky myslim, ze zelenou sukni

    ReplyDelete
  5. ten overal je super, ale tipovala bych to na první sukni

    ReplyDelete
  6. Mně se líbí overal nebo je to top? Každopádně ten by odešel se mnou.
    U tebe bych tipovala na první sukni. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...