Apr 3, 2013

Lahinch

 
Hey Darlings,
 
I am really sorry for the absence and I know you are not used it. As you know I spent Easter in Ireland and I did not really have an internet connection there. I don't know how your Easter was but I got a flu after a really long time. I think our bodies always sense when they can or can't get sick. As soon as the holiday comes here we go.
Anyway, these pictures are from gorgeous little town Lahinch which is surfing paradise. People from all over the world come here for good waves. I am wearing classic black, white and grey combo. I got this top from Zara only recently but it definitely will be one my favourites in the upcoming season.
 
Omlouvam se za absenci, vim ze na to nejste moc zvykly. Jak asi vite travila jsem Velikonoce v Irsku a nejak nam nesel internet. I kdyz to byla prijemna zmena. Ja jsem bohuzel po dlouhatanske dobe dostala chripku. Lidsky organismus proste vyciti, ze je volno a telo muze konecne byt nemocne. A opravdu, adrenalin nas udrzuje celou dobu v chodu a jak vypneme a tesime se na volno, pak to prijde. Otrava, ale jsou i horsi veci.
Tyhle fotografie jsou z mestecka Lahinch, ktere je surfarskym rajem. Je to kouzelne misto a je popularni mezi surfari z celeho sveta. Ja proste porad nemuzu pochopit, ze v Irsku i v Anglii proste surfuji i v takove silene zime. Z fotek je jasne, ze vitr fouka tak, ze vlasy proste nedrzi na miste:)
Konecne jsem si dala novy top ze Zary a jak vidite moje kombinace seda, bila a cerna se opravdu stavaji mou cestovni tradici.
 
Mejte se krasne.
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Zara Top, Topshop Coat, Sam Edelman Boots, All Saints Jeans, Balenciaga Bag, Rayban Sunglasses
 


4 comments:

  1. mestecko vypada z fotek opravdu kouzelne :)

    ReplyDelete
  2. ta treti fotka je uzasna! :-)

    ReplyDelete
  3. krásné fotky, vypadá to tam úžasně:), uzdravuj! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky i místo. Ten top je super!
    Přeji brzké uzdravení. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...