Mar 12, 2013

Wedding Snaps

 
 
 
 
 
Hey Sweethearts,
 
You know I love to take pictures and the better it is if you put me to a lovely wedding venue like this with a camera. This was one of the nicest venues I have been to and it is actually Bally Magarvey in Ireland.
As always I wanted to show few snaps I took. I did not go as wild as I usually do so just to give you a bit of flavour of this stunning place.
That country feel and shabby chic style is exactly my cup of tea.
 
Vite, ze rada fotim a vite, ze kdyz me date spolu s mym fotakem do takhle krasneho prostredi na svatbu, tak budu v sedmem nebi. Posledni svatba byla prekrasna a takove misto je urcite snem kazde divky. Muzete se podivat na stranky Bally Magarvey, kde najdete jeste lepsi fotografie a muzete jednoduse snit. Tohle misto se nachazi kousek od Dublinu a je opravdu luxusni. Kombinace country style a luxusniho shabby chic nabytku je pro me proste trefou do cerneho. Miluju francouzsky venkovnsky styl a toho zde bylo opravdu dostatek.
 
Jako vzdy jsem vam chtela par fotek ukazat a myslim, ze jako vzdy z nich cisi skutecna atmosfera. Skoda ze nevyslo pocasi, ale to by nebylo prave Irsko.
 
Mejte se krasne.
 
Love Glamazon xoxo


6 comments:

  1. Nádhera, takové svatby zná člověk z ČR akorát z filmu. Taková svatba by se mi líbila mnohem víc než ta klasická česká v nějakém kulturáku:D

    ReplyDelete
  2. To je nádhera! takovou svatbu bych taky brala

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...