Mar 23, 2013

Sushi Samba



Hey Darlings,

This is definitely another tip of the week. Some of you may remember Sushi Samba (New York branch) from iconic series of Sex and the City. Anyway, London version is based in Heron Tower and it offers some amazing views. I have already been in the same building in Duck & Waffle however I would say the night views are definitely more magical. What a place to be sitting down and drink your wine. I went for a quick drinks with couple of friends and really enjoyed it. Latino music, funky designs in combination with those views really make this place to stand out.

Tohle misto si kazdopadne zaslouzi byt v rubrice Tip of the Week. Mozna si pamatujete na Sushi Samba (New Yorska verze) v jedne z episod v Sexu ve Meste, kdy Samantha vylila Richardovi drink do obliceje :)
Tahle Londynska verze se nachazi v Heron Tower u Liverpool Street a naskyta neskutecne krasny vyhled. Ja jsem zatim ve stejne vyskove budove navstivila restauraci Duck and Waffle, ale priznavam se, ze nocni vyhled je magictejsi. Kombinace latinske hudby, sushi a zajimaveho designu z tohoto mista dela jedno z nejoblibenejsich v Londyne. Takze az tu budete, urcite se stavte alespon na jeden koktejl.

Preji vsem krasny vikend.

Love Glamazon xoxo

 


3 comments:

  1. vypada to tam hrozne suprove! mela jsi i nejake jidlo nebo ne?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holky, jelikoz jsme predtim sli na veceri do Marocke restaurace, tak tady jsme pouze pili :) O restauraci napisu v tydnu :)

      Delete
  2. Vypadá to skvěle a ten výhled musí být báječný!
    Máš super top. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...