Mar 16, 2013

Cleanse

 
Hi Guys,
 
I am definitely having a fat day. Do you know those days you feel fat and you feel you look double size. Looking at these pictures definitely a fat day today. I went swimming this morning but been a bit naughty with food. However my friend gave a tip this morning that helped her to loose lot of weight. The tricks is: In the evening put a spoon of cinnamon in a cup pour over a boil water, wait until cold and then add two spoons of honey. Drink half just before going to bed and then second half in the morning. It is meant to clean your system. I never believe in these things as for me it is about balanced diet and keep moving however I will give it a go.
 
Dneska mam tlusty den. Proste jeden z tech dnu, kdy se citim obrovska a jak tak koukam na fotky, tak v kozenych kalhotach teda obrovsky i pusobim. Jeste ze jsem sla rano plavat.
Mimochodem, kdyz uz mluvime o cviceni a hubnuti, tak kamaradka za mesic hrozne zhubla. Nekde si pricetla pro me mozna sokujici trik, ktery ma procistit telo a diky tomu clovek hubne (ha na tyhle kecy nikdy neverim, je to totiz o vyvazenosti v pohybu a jidle). No ale jak koukam na tyhle fotky, tak ten trik asi vyzkousim. Vecer pred spanim dejte do hrnicku lzici skorice, zalejte horkou vodou, nechte tricet minut ustat a po vychladnuti pridejte dve lzice medu. Vecer vypijte polovinu a druhou az rano.
 
Tak kdo to zkusi? Ja tomu dam tyden a uvidim :)
 
Love Glamazon xoxo
 
 
Wearing: Zara Top and Trousers, Atmosphere Cardigan and Necklace, New Look Ring, Mulberry Bag
 

 
 
 
 


8 comments:

  1. Evi, vypadáš skvěle a v kožených kalhotách tlustně nevypadáš. Líbí se mi, jak jsi ználivě jednoduchý outfit oživila doplňky.
    P.S. Tak ten odvar zkusím a uvidím. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napis kdyz tak za tyden jaky mas vysledky...ja to googlovala a jsou na to pozitivni ohlasy...ja zacala vcera vecer :)

      Delete
  2. no já nevim, podle mě seš hubená až dost, a to jak často mluvíš o hubnutí, zavání nějakou nemocí

    ale "tlustej den" už mám cca týden a bojím se, že ho nemám jenom na fotkách, ale i ve skutečnosti

    ReplyDelete
    Replies
    1. svoji vahu resim snad od ctrnacti let, takze to bude nejaka chronicka porucha :)

      Delete
  3. Evi, vyzeras perfektne, si stihla, tak nemas, co riesit :) Ja som napr. vynechala uplne pecivo a za pol roka som mala o 2 konf. velkosti menej a teraz sa snazim udrziavat svoju vahu.

    ReplyDelete
  4. Dokonalé! Miluji tyhle fotky. :)

    ReplyDelete
  5. Evi potom daj určite vedieť či to na teba zaberá,som zvedavá :) aj keď postavu máš už teraz skvelú ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...