Feb 6, 2013

Sandals in the Winter...Inpsiration

 
 
 
 
http://hotnewfashiontrends.tumblr.com/, http://thecovetable.wordpress.com/, http://fashion.telegraph.co.uk

Hey Darlings,

There is something about London girls and sandals or pumps in the winter. I do not know how they do it or if I ever get to the point that I will just go for it as well but perhaps if you add some tights or socks it could keep you warmer. I suspect with London Fashion Week round the corner we will see more of this and hopefully I will be able to snap for you some examples as well. Well brace yourself and wear sandals in the cold !!!

Londynanky a sandaly v zime jsou proste tradici. Kazdy den potkam nekoho, kdo vypada, ze mu proste neni zima, ma bud zcela hole nohy, nebo proste letni ci jarni boty s ponozkama nebo puncochama (neptejte se me, jak to delaji a jaktoze jim neomrznou prsty, sama to nevim). Ano je to opravdu bezna zalezitost a treba se k tomu taky nekdy dopracuju. Samozreme s blizicim se Tydnem Mody techto dam a slecen uvidime jeste vice nez obvykle. Snad se mi podari behem pristiho tydne par prikladu odfotit. Takze se odvazte a hura do sandalu i kdyz je maximalne pet stupnu nad nulou !!!

Love Glamazon xoxo

5 comments:

  1. Vypadá to dobře, ale hned si u toho představuju nachladlý ledviny, močák a vaječníky a v nejepším případě jen obyčejnou rýmu.

    ReplyDelete
  2. Ta plisovaná sukýnka je boží, i ta květovaná není k zahození. Já už se tak strašně těším na jaro...ach jo. Tady má být o víkendu zase -12C. :( Sandálky super, ale v Čechách bych vypadala, že jsem právě utekla z Bohnic. :) Na to Češi ještě nejsou připraveni. :D

    ReplyDelete
  3. I think it looks great!

    http://elhablademoda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Uzasne inspiracie :) Akurat tie sandalky, to by som fakt nedala :)

    ReplyDelete
  5. Platformové sandáliky je to, čo ja môžem :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...