Feb 17, 2013

London Fashion Week Part 2


Good Morning Sweethearts,

London Fashion Week street style can be really thrilling. I love the feeling when you walk in to Somerset House court yard and all of a sudden you are surrounded by street style photographers who are trying to snap a picture of you. The buzz of the place is incredible and you know I love to take pictures myself. I saw so many people yesterday and some of them are my favourite bloggers and hope you can spot them on the pictures. Just to give you some hints there is Soraya, Camille, Charlotte, Candice or the king of the street style photography Scott Schuman. I also so lot of top Polish bloggers and many more. And as you can see there were guys from my favourite show Made in Chelsea and I must say they looked really sleek. 

Anyway, I have more pictures to come and I hope I will get some good once over the next few days.

Have a fabulous Sunday.
 
Londynsky tyden mody je jako vzdy vzrusujici. Pokazde kdyz vstoupite na nadvori Somerset Housu se na vas sleti fotografove a je to opravdu zvlastni, ale prijemny pocit. Clovek ma pocit, ze svet se zblaznil, ale kazdy chce ulovit, co nejlepsi shot. Ja sama snad radeji fotim nez pozuji a mam rada momentky, prijde mi, ze moda se tak snad da zachytit jeste lepe. Clovek dokaze nasat atmosferu primo z fotografii. 

Vcera byl uzasny den a mela jsem stesti na spousty znamych blogeru a celebrit. Uz si snad ani nevzpominam na vsechny a nekteri mi utekli nez jsem je stihla zachytit jako treba Caroline jako  z Carolinesmode.com. Ale snad z techto fotografii poznate nektere me oblibene blogery a mezi nimi napriklad Sorayu, Camille, Charlotte, Candice a take krale street style fotografii Scotta Schumana. A nesmim zapomenout na postavy z me oblibene show Made in Chelsea. Jako vzdy byly stredem pozornosti. 

Kazdopadne tyhle fotografie jsou jenom zacatek, bude jich tolik, az vas to snad i prestane bavit.

Preji vsem krasny den.

Love Glamazon xoxo


4 comments:

  1. Být tam, tak bych nevěděla, na koho dřív se dívat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to jsme na tom stejne...nekdy se mi chce brecet, ze mi obcas lidi uniknou :(

      Delete
  2. ty cernobily kalhoty se sirokym cernym pruhem uprostred jsou proste dokonaly!

    ReplyDelete
  3. Tohle mě rozhodně nepřestane bavit!:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...