Feb 5, 2013

Casual Chic


Hello Lovelies,

I am not going to lie but this coat and this jumper are the best ever. They are warm and they hide everything and they still look reasonably good. London weather forecast for the weekend did not turn out as I expected. Every time I left the house I was cold and imagine I went swimming as well so you really wanna keep warm and cosy. I am not going to lie that for this combo I found inspiration on one of the street style pictures. Long slouchy coat, cute bag and proper warm sweater. Well it ticks all the boxes for me so why not and it the end of the day we can call it casual chic.

Nebudu vam lhat, tohle je urcite nejlepsi kabat a svetr, co v satniku mam. Vsechno zakryji a navic jsou teple a taky schopne vypadaji. A dokonce i kdyz je zkombinujete dohromady. Londynska predpoved pocasi se zase nejak nevyvedla, pokazde kdyz jsem vystrcila nos z domu, tak mi byla desna zima. A kdyz jsem se vydala plavat, je vam jasne, ze je potreba poradna vystroj, jinak mate zadelano na poradne nachlazeni. Tohle byla vystroj velmi slusna a rekla bych, ze se to da dokonce nazvat casual chic.

A taky mi nemohlo uniknout jak udajne nekteri kritizuji, ze blogerky byly pozvany na PLES V OPERE. Jaky na to mate nazor vy?

Love Glamazon xoxo

Wearing: Michael Kors Bag, Terranova Jeans, Zara Coat, Atmosphere Necklace and Jumper, Report Boots

5 comments:

  1. Evi, odkud mas ty boty?ty jsou super!

    ReplyDelete
  2. Myslím, že některé blogerky si svou "slávu" a tedy pozvání vydobily zaslouženě narozdíl od některých pozvaných. Já jsem pro. Proč ta segredace "obyčejných" od "slavných".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja na tom taky nic nevidim, vzdy zahranicni blogerky jsou vnimany jako ty co maji na akcich byt. Taky to nechapu !!!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...