Jan 24, 2013

Team your jeans with ...


Hi Angels,

There are three things I want to share with you. First as you can see black is good and is always good to wear with your jeans and second I am on a diet coke rehab. After drinking it so much I realized I am addicted and I decided to stop. I just hope it will somehow benefit my body. Would not mind to loose few pounds or get better skin so let's if it is going to have such a positive effect as they say.
And the last thing is that I have 917 unread post on bloglovin...yes but that is what the weekends are for!!!

Have a fabulous day.

Jsou tri veci, ktere vam chci sdelit. Ta prvni je, ze jak videte, cerna je skvela a k dzinum se hodi temer vzdy a ta druha je, ze jsem an odvykaci kure od lehke koly. Dostala jsem se do faze "jsem nastvana sama na sebe, protoze konzumuji tento jed kazdy den".
 A vim, ze je to naprosty zabijak. Nebudu ani zachazet do podrobnosti, jak lidskemu telu neprospiva. Je to kazdopadne tezky orisek, ale doufam, ze se to pozitivne odrazi na me postave a snad i pleti. Snad vsichni ti odbornici nelzou a budu zarit a kvest a ze vseho toho zeleneho caje, kterym se ted vylozene prolevam budu proste cela vylepsena.



A v neposledni rade mam na bloglovinu 917 neprectenych postu. Jeste, ze mame ty vikendy, ze?



Preji vsem krasny a uspesny den.


Love Glamazon xoxo

Clothes: All Saints Top and Bracelet, Atmosphere Blazer, Topshop Hat, Preen Heels

4 comments:

  1. Me encanta, me muero por un sombrero asi!!

    ReplyDelete
  2. wow, to jsem netusila, ze na tom nekdo byt zavisly, kazdopadne drzim pesti:) a kup si cerstvou matu a zazvor a delj si caj z toho- plus jeste limetku a med, piju to celou zimu:)

    ReplyDelete
  3. Krásné botky! :)
    Já žádné slazené limonády nepiju, spíš hodně vody a čajů. Postavu mám stejnou a pleť také. :) Ale s pletí jsem problémy (nezakřiknout) nikdy neměla... Doufám, že ti "odvykačka" pomůže. :)

    ReplyDelete
  4. Evi, a nejsi náhodou alergická na lepek? já na 14 dní vysadila a hned jsem měla obličej jak po photoshopovém zásahu...zkus to

    jinak cola je fakt hnus ;-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...