Jan 12, 2013

Next New In? Patent Loafers

 
Shop Here


Shop Here


Shop Here

Shop Here

Hey Darlings,

I have been splurging a lot recently and now I am on a shopping diet at least for a while. However my fashion heart is hard to control as I have noticed it starts to beat when I see now shiny patent classic and usually black loafers. Well, no harm to start to look around for my next buy. Here is a selection of few I found online and I must say Repetto is the winner so far. However, I saw nice in Zara as well and that could do as well.

V nakupech jsem se pred Vanoci a i po pekne rozjela, takze jsem si ted na chvili nasolila nakupni dietu a to nejen tu. Ale nejak nemuzu ovladat srdicko, protoze pokazde kdyz uvidim dobre zkombinovane leskle loafers, tak me hrozne hreje na srdci, nekdy dokonce citim, jak skace nahoru a dolu (ano i tohle vam modni posedlost dokaze zpusobit).
 A tak se pomalu rozkoukavam a divam se, kde se daji nejake hezke poridit. Pravdou je, ze temer vsude. Ani mi nedoslo jak velky trend a zaroven nestarnouci klasika to muze byt. Kazdopadne z tohoto vyberu nejvice vedou Repetto, ale videla jsem nedavno hezke i v nove kolekci Zary, takze se uvidi.

Preji krasny den.

Love Glamazon xoxo

1 comment:

  1. Nestáranoucí klasika to je, ale já bych si pořídila spíše matné. Ty, co mám od Tod's už mají nejlepší léta za sebou...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...