Jan 13, 2013

New In...Red Mango Coat


Hey Everybody,

When I saw this coat in other colours I knew I loved it but when I saw the red one I knew it was love for the first sight. The colour is exactly like I would picture the dress of the Little Riding Hood and the cut is perfect masculine style. Well, may seem to be quite extraordinary combination but it works perfectly.
And you can expect an outfit soon!!!

Kdyz jsem poprve uvidela tento kabat v jinych barvach, strasne se mi libil. Kdyz jsem ho uvidela v cervene, vedela jsem, ze je to laska na prvni pohled. A kdyz jsem ho uvidela ve sleve, musela jsem ho mit. Tento odstin cervene je presne takovy, jaky bych videla na Cervene Karkulce a strih je dokonale maskulini. Mozna dve velmi rozdilne veci, ale nejak to proste dohromady funguje vyborne. 
A uz jsem ho mela i na sobe, takze se muzete tesit na outfit!!!

Love Glamazon xoxo


5 comments:

  1. je krasny! a cervena je super farba budes ziarit v uliciach :)
    Inak ak mas rada pekne pyzamka dnes je u mna na blogu par peknych typov:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/co-mam-rada.html

    ReplyDelete
  2. woow tak ten je skvelý!! presne taký by som brala aj ja..škoda, že nemá kapucu, to by bola úplna červená čiapočka;)

    ReplyDelete
  3. Ja uz si ho chtela koupit, jak jsem ti posilala fotku kabatu Marant, mela jsme ho v kabince, ale nelibila se mi kvalita usiti, byl nejakej krivej. Tak jsem si ho objednaala pres e-shop a zase krivej, tak jsem to vzdala, ze az bude ve slevach. Pred par dny jsem si nakonec koupila v Mangu klasickej cernej v tomhle strihu, kterej jsem ale zase vratila, protoze jsem se zamilovala do leopardiho v Zare. Takze jsem si rekla, ze si tenhle koupim pokud ho jeste vic zlevni a jinej vyradim, jinak ne, protoze uz mam kabatu milion a nemam je kam davat. Takze moje story s timhle kabatem. A mas pravdu, ta barva je nadherna! :)

    ReplyDelete
  4. Ten bych brala taky ! Těším se až ho na tobě uvidím :) Lucia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...