Jan 12, 2013

Bit of Art


Hey Darlings,

I am surprised by my courage to dress like this when other people wear puffy coats. Well, it was not that cold after all and the white pleasure (meaning snows) is meant to come on Monday. By that time I will prepare myself a little bit more. 

Anyway, I went to see exhibition of Richard Hamilton's late works in National Gallery and if you go expect lot of naked women. In comparison to them I had lot of layers on :) 

Prekvapuji sama sebe, ze jsem se oblekla jenom takhle, kdyz ostatni kolem dneska meli perove bundy a kozichy. Jak se v Londyne ochladi pod pet stupnu plus, vsichni se chovaji, ze je tady uplna Sibir. Kazdopadne se lepe pripravim az na Pondeli, kdy nas ceka udajne snehova nadilka. 

Navstivila jsem vystavu pozdni prace Richarda Hamiltona a musim rici, ze v porovnani s vetsinou zen na obrazich jsem byla doslova navlecena. Pokud jste v Londyne a pujdete tuhle vystavu obhlednout, cekejte hodne nahoty :)

Love Glamazon xoxo

Wearing: Balenciaga Bag, Oasis Coat and Jumper, Report Boots, Zara Dress, H&M Necklace, Asos Faux Fur Collar

8 comments:

  1. Evi, jak se staras o vlasy? Foukas je nejak nebo je nechavas volne uschnout? Mam ty svoje podobne tvym, tak shanim radu, jak je srovnat do late:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahojky, tady je muj starsi clanek o vlasech http://www.evaglamazon.com/2012/04/hair-care.html. Co se tyce upravy, jsem lenoch...vetsinou jdu spat s mokryma vlasama..ano vim, je to zabijak, nechavam volne uschnout, ale v posledni dobe se lpsim a foukam pres kartac a kdyz to vypada fakt desne, tak si natocim rychle konce vlasu na kulmu...to bylo treba dnes :)

      Delete
  2. hrozně pěkná kombinace svetru a náhrdelníku:)


    http://www.jordantdd.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Evi, vypadáš skvěle! Celá kombinace povedená a moc se mi líbí kabát a svetr.
    Tady už je pět stupňů pod nulou a dnes řádně chumelilo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju...tady ma taky udajne prituhnout...to zase bude kalamita v Pondeli

      Delete
  4. Máš krásne pozadie na fotkách! A tiež super kabát.

    ReplyDelete
  5. nejenom v londýně:D...btw. tady zejtra má bejt -15, ale jelikož mi neni dobře, tak možná ani nevylezu, takže budu přehlídky zimních bund a smradlavejch bezdáků ušetřená

    ale btw. ani rukavice nenosíš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nosim porad, mam tak desatery haha akorat jsem se nevyfotila v rukavicich

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...