Nov 23, 2012

Leather Trousers


Good Morning Everybody,

Ok you all know I love leather and I have a good collection of jackets and I love to wear leather garments in general. And I realized that one of my essential piece in my wardrobe actually are leather trousers. I picked several old looks when I am wearing my black leather pants and I would highly recommend to anybody to invest in a pair. It is sexy and versatile and you can create lot of styles without a doubt.

Vsichni vite, ze miluju kozene veci, mam slusnou sbirku kozenych bund a celkove mam rada kozene sukne a saty, kterych mam taky uz nekolik. Za jeden zakladni a oblibeny kus v satniku urcite povazuji i kozene kalhoty. Neni to kus, ktery je casto jmenovany v must have, ale po tom, co jsem si uvedomila, jak casto je nosim asi je:). Urcite doporucuji vsem investovat do klasickych cernych kalhot a nebudete litovat. Vybrala jsem par starych outfitu, kde dokazuji, ze je nosim opravdu casto. 

PS: Tahle krasna slecna soutezi a chtela jsem vas poprosit o LIKE zde. Diky

Tak co, uz je taky mate nebo si je hodlate poridit?

Love Glamazon xoxo

4 comments:

  1. parada!!chci je taky:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. první a druhá fotk nejlepší...kožený věci jsou fajn, mam jich dost a ještě mam zálusk na další kalhoty a opět černou bundu:D

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  3. tak toto je dokonale,tleskam !

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,love&drama)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...