Nov 26, 2012

Hollywood Style


Hey Darlings,

If they should nominate a person who is RUBBISH with hair and makeup styling. It would be me. Yes, I love my fashion and I am usually confident with that however I usually wear my hair in two ways. I have a black tie party coming up and I mentioned I am wearing classic black dress so wanted to try to do Hollywood Retro Waves. And here we go I managed. Or at least I think it looks good :) Thank you youtube for all the hair tutorials. This is the one i tried however I used a curler instead.

Kdyby se mela nominovat osoba, ktera je totalni drevo v makeup a vlasove stylingu, budu to urcite ja. Ano, mam rada modni styling, modu, kabelky, boty a vsechno kolem, ale vlasy nosim porad stejne. Bohuzel me ceka black tie party a jak jsem uz zminovala, chci vytvorit glam old school styling a k tomu bude treba specificky uces. Takze jsem podle tohoto youtube navodu vyzkousela vytvorit Hollywood vlny v retro stylu. Myslim, ze na poprve se to docela povedlo a navic jsem pouzivala klasickou kulmu misto nahrivacich natacek. 

Tak co myslite? Da se to ne?

Have a fabulous day.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. Vypadáš nádherně! Máš výhodu, že ti vlny drží, já vlasy nakroutím a za dvě až tři hodiny už vlny mizí...
    A dřevo určo nejsi, soudě podle fotek. :)

    ReplyDelete
  2. Evi, podarilo sa :) Moje vlasy sa bohuzial nedaju natocit, takze taketo ucesy na mne nestvori nikto. Pred 4 rokmi sa mi snazila kadernicka natocit len konce a po hodine a pouziti vsetkych stylingovych pripravkov som ju zastavila, ze to nema vyznam :D

    ReplyDelete
  3. Evi krása! Já si přesně takové vlny taky dělám a není nic lepšího! Měla bys takový účes nosit častěji, protože Ti to moc sluší!

    ReplyDelete
  4. jeee to bych taky chtela umet! krasny uces!

    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  5. wow, moc ti to slusi. Jak se ti to kulmou podarilo? :D

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Moc Ti to sluší náhodou! Fakt se to povedlo. Mně to bohužel nedrží :/ ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...