Nov 2, 2012

Dress down in the dark



Hey Darlings,

I guess it is not easy to take great pictures when it is getting dark pretty much at 4 pm. I am wearing an outfit that is not going to set the world of fire. However, this is my version of dress down Friday at work. I find it more difficult to pick what to wear as you really cannot wear anything exciting. Or at least I think my employer would not look excited if I walked in wearing leather shorts, massive necklace and proper heels :)

Fotit fotografie, kdyz se stmiva uz ve ctyri neni zadna sranda. Takhle jsem byla dneska oblecena v praci. Trikrat hura, jednou za mesic mame dress down friday a prispivame tim jednou librou na charitu. Myslim, ze je to dobry napad, lidi si pak vazi vice techto dnu a navic je to pro dobrou vec. 

Prestoze nase firma tento den nazyva jeans day, tak mam vzdy problem si vlastne vybrat vhodny outfit. Chapejte, ze prece nejaky dress code by clovek mel dodrzet i v tyhle dny a nenakracim do prace v kozenych sortkach :) I kdyz tento styling neposadi lidi na zadek, myslim, ze se jedna o prijemny pohodovy outfit. A kdyz uz nic, vyrazny nahrdelnik vse zachrani.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Mulberry Bag, Terranova Jeans, H&M Trend Top, New Look Jumper, BCBG Heels, Atmosphere Necklace

3 comments:

  1. to je krasny outfit, moc se mi libi ten svetrik s nahrdelnikem
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. Svetřík je skvělý a náhrdelník také. :)
    Myslím, že je to inspirativní outfit a líbí se mi celý!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...