Oct 25, 2012

Tip of the week...Duck & Waffle

http://duckandwaffle.com/, Heron Tower, 110 Bishopsgate, London

Hi Darlings,

If you like to eat and at the same time have an amazing view you should try this place. I went for a brunch or more to say lunch (as they did not want to serve from their brunch menu at 11:30) with a friend of mine. I heard good things and I must say the views and the deco are lovely. Well, I am not sure if to go for the signature dish of Duck and Waffle as still thinking if I liked it or not :DDD

It was definitely one of the weirdest combinations I have tried.

I would say ...take care and happily eat duck and waffle but not together :)

Love Glamazon xoxo

Pokud mate radi u jidla poradny vyhled tak urcite doporucim tohle misto Duck & Waffle. Rozhodla jsem se vyzkouset relativne nove trendy misto, ktere ma relativne smisene recenze :) Nejlepsi na vsem byl urcite ten vyhled. Minuly tyden jsem sla puvodne na brunch (ale uz v 11:30 pry nevari jidlo ze snidanoveho menu...a sakra). To me pekne dokaze vytocit, kdyz celou noc snim o mega velke anglicke snidani. A tak jsem zacala analyzovat, jak je tohle mozne, chlapik na recepci, co mi telefonicky delal rezervaci, jasne vedel, ze jsem rekla brunch, nebo snad stejne jako polovina cizincu pracujich v Londyne ve sluzbach neumel anglicky? Nebo proste po telefonu zni brunch stejne jako lunch. To je jedno, protoze jsem se nastvala hned dvakrat. Chci nejaky virgin koktejl a pry ho v 11:30 nemuzou udelat. To uz jsem mela chut fakt z toho ctyricateho patra skocit!!!

Takze jsem se rozhodla zkusit jejich stejnomene jidlo Kacena a Waffle. No teda jedno vim urcite, uz si to nedam znovu. Nejsem si doted jista, jestli mi to chutnalo ci ne (to vajicko na kacene bylo ale dobre). Kazdopadne jedna z nejpodivnejsich kombinaci, co jsem kdy vyzkousela:) A taky se mi zdalo, ze mi po tom bylo dooost divne :) 

Tohle misto urcite doporucim, jenom si vyberte na menu neco jineho a pokud chcete brunch, rezervujte si stul do 11 hodin :)

Mejte se krasne a klidne jezte kaceny i waffle....ale radsi zvlast:)

Love Glamazon xoxo

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...