Oct 30, 2012

Skyfall


Hi My Dears,

I went to see a new Bond movie. Last week everybody in London was talking about it, everybody wanted to go and see it and the tickets in the busy central based cinemas were sold out. Well, who would want to miss Mr. Bond. Anyway, I enjoyed the movie a lot, great scenes and fabulous Daniel Craig as well.

I went for a camo jumper that I bought recently and I also wore my new cross earrings that were so cheap however can create a totally different feel for any outfit. I also got a gold version so may try them out soon.

And how about you and new Bond? Did you go and did you like it?

Minuly tyden jsem si zasla na noveho Bonda. Poslednich par dnu nikdo o nicem jinem nemluvil, Londynane vzali kina utokem a kina v centru Londyna byla v patek vecer totalne vyprodana. Nikdo proste nechtel o Jamese prijit :) Musim podotknout, ze film se libil, urcite patri mezi ty lepsi Bondovky. Prvni cast mozna nebyla az tak zazivna, ale pozdeji se dej rozjel a film byl poradne akcni :)

Oblekla jsem si zanovni maskacovy svetr, je i dost teply a taky jsem objevila super levne nausnice v podobe krizku. Ty v Londyne couhaji na kazdem rohu a myslim, ze je to levny a jednouchy zpusob, jak trochu zmenit styling a nadech outfitu. Poridila jsem si i jejich zlatou verzi.

A co vy a novy Bond? Libil se vam, nebo teprve planujete jit?

Love Glamazon xoxo 


Wearing: Oasis Coat, New Look Jumper, Zara Trousers, Mulberry Bag, Rayban Sunglasses, Forever 21 Necklace

4 comments:

  1. Moc hezká kombinace a krásné fotky! :)
    Bond se mi líbil a zrovna jsem o něm taky psala.

    ReplyDelete
  2. Krasna kombinacia, na podobny sveter som tiez pozerala a tusim si ho aj kupim, na Tebe vyzera perfektne :)
    Do kina sa chystam az opadne ten osial, ale ked bude ten film aspon tak dobry ako titulna skladba, tak asi nam nakoniec pojdem :)

    ReplyDelete
  3. Cool trench. Such a good look. Cannot wait for the movie to hit U.S theatres.
    Cheap Makeup Reviews | Girlie Blog Seattle

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...