Oct 7, 2012

Mcqueen Scarf and light shades


Hi my Dears,

Hope everybody is doing well. I realized I have been forgetting to wear my scarves. I have so many scarves anything from designer through vintage to warm pieces. I love this Mcqueen scarf I got few months ago and I think it is very versatile as well. What do you think? And I also love this super cheap clutch I got for one pound probably few years ago now and I still keep it:) Although I am more into expensive and good quality bags :) Weird, haa :)

And this week I am so into dark colours nail varnishes. It must be the weather. How do you feel now...more light shades nails or deep and dark colours?

Doufam, ze se vsem dari. Ja jsem nejak zapomela, ze mam doma slusnou sbirku satku a sal. Mam rozmanite kousky od navrharu, vintage az po ruzne pletene saly. Tenhle Mcqueen satek jsem si poridila nekdy na jare a skvele se kombinuje. Nemyslite?
A taky jsem znovu objevila tohle super levne psanicko, stalo libru :) A mam ho uz nekolik let  a nedokazu jej vyhodit, prestoze mam uchylku na kvalitnejsi kabelky. Takze trosku vyjimka potvrzujici pravidlo :)

A taky jsem tento tyden presedlala na hodne tmave vlaky, tmava seda, tmava fialova, ktera vypada spis jako cerna. Asi je to pocasim :)

A jak to mate vy se satky? Hot or Not?

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara Jeans and Coat, Atmoshpere Clutch, Alexander McQueen Scarf, Report Boots, H&M Earrings

7 comments:

  1. Vidis, jsi mi pripomnela, ze bych ty moje satky taky mohla vic nosit! A to psanicko je originalni, to si nech! Celkove moc slusi. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. JO je....nechapu, ze jsem v nem nelitala cele leto, nejak jsem na nej zapomela

      Delete
  3. Ten šátek je skvělý a psaníčko také!
    Jinak šátky i šály nosím ráda a na chladnější dny jsou i praktické. :D

    ReplyDelete
  4. ten kabatek ze Zary je proste k sezrani!

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,boys&drama)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem rada, ze jsem si ho tenkrat koupila, jedna moje kamaradka doted lituje, ze si ho neporidila taky :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...