Oct 28, 2012

Lipstick Maniac

MAC CREMESEHEEN FANFARE
MAC CREMESHENE LICKABLE
MAC SAINT GERMAIN
MAC LADY BUG
MAC VEGAS VOLT
Hello my Dears,

As I promised I am bringing a lipstick post to you who are like me and they are into coloured lips. Although I am using other brands like NARS, Dior, Clinique and some others I am obsessed with MAC lipstick. These are just few I am using and unfortunately as always the colours look a bit different on the pictures.

As for the Saint Germain one I only worn it once because it does not suit my skin complexion however if you have darker skin, it looks fabulous so go and try.

So which one is your favourite?

Jak jsem slibila, prinasim rtenkovy inspiracni post. Mozna jste na tom jako ja a rtenka je pro vas dulezita. Ja si treba bezne nemaluju oci, jsem zktratka rtenkova. Prestoze pouzivam i jine znacky jako napriklad NARS, No 7, Dior, Clinique a ostatni, tak jsem posedla znackou MAC. Maji skvele barvy a maji i dobrou konzistenci. Skoda, ze na fotkach barvy vypadaji vzdy jinak.

Co se tyce odstinu Saint Germain, mela jsem ho na sobe jenom jednou, neslusi memu odstinu pleti. Byl to unahleny kup, kdy jsem ji videla na me byvale kolegyni, ktera byla Indka mimochodem, takze k jeji tmave pleti to vypadalo uzasne. Pokud ovsem mate snedsi pokozku nebo jste tmavy typ, urcite doporucuji.

Tak jaka je vase oblibena?

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. to jsem si oddychla, když jsi přiznala že Ti Saint Germain nesluší ;-)

    Zato Ladybug je top!

    já používám akorát vazelínu nebo loreal glam shine6h lesk-za tu cenu je dost dobrý.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja taky pouzivam vaselinu a pres den dior lip glow...:)

      Delete
  2. Haha mam uplne stejny problem s tou nestastnou svetle ruzovou, stejny odstin, jen od Dioru. Slusi mi jen v lete, kdyz jsem opalena. Taky jsem se nechala strhout trendem a fotkami jinych, kterym naramne slusela... :) Lady Bug je top!

    ReplyDelete
  3. Mne se na tobe moc libi Vegas Volt:) Rtenky typu Saint Germain mi bohuzel prijdou dost bibmo:(
    A moje fav- MAC Girl about Town a Illamasqua Eurydice

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...