Oct 31, 2012

Keep it !!!


Hey My Dears,

I know I have said this thousands times but I am so happy I kept these trousers. I remember when I bought them and wanted to return them but I like them with so many things. They are great to combine them with other pieces in my closet.

Well, I have a crush on Zara. I went there this weekend and I am so proud I did not buy anything but so many things stuck in my head. I loved some coats and also an amazing green dress.

What are you Zara favourites this season?

Vim, ze se budu opakovat, ale jsem rada, ze jsem si tyhle kalhoty nechala. Chtela jsem je vratit, kdyz jsem si je ze Zary objednala a ted se z nich raduju jak mala. Daji se kombinovat s tolika vecma.

Mam trosku slabost na Zaru. O vikendu jsem se byla podivat, co maji a jsem na sebe pysna, ze jsem si nic nekoupila. Ale tolik veci mi v hlave utkvelo hlavne nektere kabaty a jedny tmave zelene saty. No uvidime.

A jake jsou vase oblibene kousky z posledni kolekce?

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara Pants, Oasis Boots, Vivienne Westwood Bag, New Look Top, H&M Trend Necklace, Swagga and Soul Jacket, Atmosphere Snood

8 comments:

  1. Dobre si urobila, nohavice su perfektne. Mne sa pacia z kolekcie TRF cierne, s bielymi kvetmi a este par svetrov, ale je mi luto vyrazit tolko penazi, tak cakam na zlavy :)

    ReplyDelete
  2. in love s tvyma kalhotama!!!!potrebuju!:)

    ReplyDelete
  3. a prej že ti nejsou...sluší ti to=)
    jinak já mam slabost hlavně pro slevy v zaře...:D

    ReplyDelete
  4. Ja si myslim, ze potrebuji tenhle svetrik :)) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/us/en/zara-us-W2012/287002/999056/TIGER%20PRINT%20SWEATER

    ReplyDelete
  5. vypnuté vlasy sa ti vážne hodia!:)

    ReplyDelete
  6. vypnuté vlasy sa ti vážne hodia!:))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...