Oct 18, 2012

Chanel Beige

http://makeupforlife.net

Hey Darlings,

I could not resist to get this Chanel Beige nail varnish. Not only it is perfect, suits so many styles and colours, if it chips it is not so obvious as with dark colours but it is also top trend. I saw so many shows last fashion week where models went nude.

So I have my nails and toe nails in the shades of beige :)

How do you like these natural shades?

Tomuhle bezovemu Chanel laku jsem nemohla odolat. Nejenze  sedi ke vsem moznym stylum, ale kdyz se vam kousek odloupne, tak to neni tak videt. Ja jsem naprosto paranoidni, kdyz se mi necekane ustipne lak a jsem nekde v praci nebo venku. Prijde mi, ze to kazdy hned vidi. I kdyz vidam v Londyne a vubec vsude casto naprosto sokujici manikuru, ale sama na sobe to proste nemam rada.

Navic bezove a prirodni barvy laku vladly letosnimu fashion weeku. 

Takze s chuti do toho.

Jak se tyhle prirodni odstiny libi vam?

Love Glamazon xoxo

4 comments:

  1. Libi se mi, ale priznam se, ze bych tyhle penize za lak dala jen za nejakou hodne neobvyklou barvu, ktera se proste nikde jinde levneji sehnat neda. :)
    Ale libi se mi moc ty ruzovy podtony a urcite bych dala vic vrstev, takhle polopruhledny jako to ma modelka, to se mi moc nelibi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ho mam sytejsi, dala jsem vice vrstev...no kazdopadne jsem sla nejdrive pro jinou barvu peculiere, ale ten odstin zrovna nebyl, tak jsem si koupila podobny u opi a tento svetly u chanelu :)

      Delete
  2. Tuhle barvu mam taky rada, ale tu uz sezenes vsude, v roce 2010 myslim? to byl velkej trend, novinka. Meli ji jen drahy znacky, jsem mela hroznou radost, kdyz jsem ji pak objevila u HM :) btw dneska jdu zase ocichat bottegu, tak jsem zvedava, jestli zase odolam :D

    ReplyDelete
  3. Světlé barvy na nehtech na rukou mám nejraději, tahle je opravdu pěkná. Já si koupila podobnou, ale trochu do růžova od Essie. Od Chanelu mám v plánu něco do světle růžova nebo klasický červený.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...