Oct 28, 2012

Bloggers Match...Part 2


Hey Guys,

I am bringing another bloggers match post. I would like to introduce you to two gorgeous blond ladies who are both happily married and have succesful blogs with lot of fun stuff. Emily and Simona. Emily is based in LA and Simona in Prague and I would say they both love their timeless, chic,classic pieces. They love their gorgeous necklaces and their blogs are not just about fashion. They both give you lot of DIY tips, some great recipes, beautiful deco tips and more and more tips you can use in every day life.

I read their blogs on a regular basis and as you can see their timeless fashion combinations and all those lovely blazers and skirts would please anybody's eyes :)

Prinasim dalsi post Bloggers Match. Ten posledni mel pozitivni ohlasy a tentokrat predstavuji dve krasne blond a obe uz stastne vdane blogerky a to Emily a Simone. Emily zije v LA a Simone v Praze a obe vedou uspesne blogy, ktere nejsou jenom o mode. Uz jenom podle fotografii jde videt jejich spolecne zalibeni v klasickych a nadcasovych kusech a take pokud ctete jejich blogy pravidelne si vsimnete podobny vkus na sperky. Navic jak Simone tak i Emily na svem blogu pisi o interierovem designu, davaji lidem tipy na DIY projekty a dokonce maji na blogu i vytecne recepty. 

Oba blogy ctu pravidelne a jak jde videt z fotografii maji opravdu podobny cit na modu, nadcasove a klasicke modni kombinace a myslim, ze na jejich blozich si kazdy najde to sve.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...