Oct 22, 2012

Bloggers Match - Part 1

sources: http://www.inadequatecliche.net/ and http://auroranhenkarit.costume.fi/
Hey Darlings,

Welcome to Part 1 of Bloggers Match. I asked you last week to help me to find bloggers that you think have similar look, style, blog style, blog design, they write or keep a blog in a similar way. Well, I did not get many tips but I would like to keep introducing some great czech and foreign bloggers that I feel or other people may have something in common :)

This is my first bloggers match and let me introduce you to two amazing ladies Adela and Auroran (well even their initials match). They are both gorgeous and sweet blonds with great style. I have noticed they even have some similar pieces in their closets :) Well, you should check out their blogs and let me know how accurate is this match according to you:) I would say their style is about picking the right thing to spice simple things up. They have great eye for accessories, colours or patterns :)

I would welcome any other tips for my bloggers match - the rules are - one has to be Czech or Slovak blogger and the other has to be foreign :)

Predstavuji vam novou rubriku Bloggers Match. Nedavno jsem se vas ptala na facebooku na tipy, ktere Ceske ci Slovenske blogerky maji podle vas podobny styl, styl blogu, design blogu, ci styl jakym pisou nebo proste jen vypadaji podobne jako zahranicni blogerky. No zadnych odpovedi se mi nedostalo, takze prvni bloggers match jsem vybrala sama. 

Tohle je prvni match a dovolte mi predstavit dve uzasne damy, ktere uz mozna znate. Adela a Auroran (dokonce i jmena jim zacinaji na A). Obe jsou to krasne blondynky se skvelym stylem. Dokonce bych rekla, ze maji snad i podobne kusy obleceni ve svem satniku. No ted je na vas mrknout na jejich blogy a posoudit, zda i podle vas jsou si alespon v necem podobne. Rekla bych, ze jejich styl je vlastne jednoduchy, ale se smyslem pro detail. Vybrat spravny doplnek, vzor ci barvu. Cimz vzdy dodaji svemu outfitu stavu.

Rada bych uvitala vasi pomoc a tipy, ktere dalsi blogerky by mely byt v dalsim dile. Samozrejme jedna z nich by mela byt zahranicni blogerka a ta druha Ceska ci Slovenska.

Snad mi tentokrat date vice tipu.

Diky a mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

6 comments:

  1. Adélu mám ráda, má super i styl. :)

    ReplyDelete
  2. líbí se mi víc adéla...a nenadržuju jí jenom proto, že je češka:D

    jinak zajímavá rubrika...jenom jsem zvědavá, kdy to přejde do "kdo koho kopíruje"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak snad to lidi nevezmou spatne, protoze to tak neni mysleno...:)

      Delete
  3. Super rubrika, moc se mi líbí a jsem zvědavá na další díl. Teď z hlavy mě nikdo nenapadá, ale když bych na něco přišla, hodím Ti to do zprávy :-)

    ReplyDelete
  4. jé Evi, děkuju za článek! :)
    ano, je to tak, věcí máme stejných hodně a ty co s ní nemám stejné, bych nejradši ve skříni měla. :)) třeba tu prošívanou sukni, ta je úžasná...

    ReplyDelete
  5. zo Sloveniek sa mi paci napr. Dominika z http://fashioncream.blogspot.cz/ alebo Adela z http://heels-in-prague.blogspot.cz/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...