Sep 6, 2012

Medik8 for your skin



Dear readers,

I do not post many articles about cosmetics but it seems to be extremely popular. I would like to introduce something that is currently saving my life ehmmm more skin to say. I have a very problematic skin and have used everything you can think of however I have never achieved flawless skin. I guess hormonal issues can be sorted rarely. Anyway, I am currently using some medication prescribed by my doctor and one of them is a cream A-retin that is good but also extremely strong for your skin. It basically peels skin every night you put it on and can cause lot of irritation. Once I was told by my beautician this serum by Medik8 to really cool your skin down, renew the skin and also hydrate without leaving your skin oily. And it works. It is amazing hydrating solution for somebody like me. It contains B5 and I must say my skin loves this.

Vetsinou moc clanku o kosmetice nevydavam, i kdyz jsou velmi popularni. Jednim z duvodu je ten, ze mnoho lidi nema tak problematickou plet jako ja a ze uz jsem zkusila vsechny mozne znacky temer bez vysledku. Takze psat o tom, ze mi nejaky produkt zase nepomohl asi nema smysl. Momentalne ale pouzivam krem A-retin, ktery vam proste slupuje kazdnou noc pokozku. Je to docela sila, neco jako kazdodenni mikrodermabrase. Jenze to ma nekdy za nasledek hodne iritovanou pokozku, ktera potrebuje hydratovat. Jedna sikovna kosmeticka tady v Londyne mi pri jedne kure aplikovala tohle uzasne serum na zklidneni a hydrataci a od te doby bez nej nemuzu byt. Svete div se, nasla jsem neco, co i me pleti dela dobre a mam skvelou hydrataci bez toho, aniz by se mi plet mastila. Tento maly zazrak obsahuje vitamin B5, krasne plet zklidni a musim rict, ze opravdu funguje. 

Takze pokud mate podobny problem jako ja, urcite to zkuste. Vetsinou ho objednavam od ruznych online prodejcu a da se sehnat uz od 28 £. 

Love Glamazon xoxo


4 comments:

  1. nikdy by me ani snu nenapadlo, ze mas problemy s pleti, evicko ... takze diky za tip a gratulace k dobre kamuflazi! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kate, tak ja mam nejvetsi problem s tema hormonalnima zonama, takze prechod obliceje na krk a krk...a to na fotkach tak nevystavujes :)

      Delete
  2. máš super blog :) followujem :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...