Sep 18, 2012

Barbara Agnes


Hello Darlings,

I did a little project with my friends for Barbara Agnes who is an amazing scarf designers. She does hand crafted gorgeous scarves made of silk and they are just extremely beautiful. We did little shoot and these are the pictures where I modeled. I must say I much prefer those where my friends are in front of the camera and you will see them as well.

Tohle je par fotografii z mini projektu pro navrharku Barbaru Agnes. Barbara vystudovala St. Martins a pracovala jako ilustratorka napriklad pro Chanel. V roce 2009 zacala navrhovat rucne delane hedvabne satky a musim rict, ze jsou opravdu nadherne. Tyhle fotografie jsou jenom ty, ke pozuji ja a musim priznat, ze vic se mi libi ty, kde ja fotim. Nevim, jestli je to tim, ze jsem ja spatna modelka a holky ne tak zrucne fotografky, nebo tim, ze ja jsem lepsi fotografka a ony lepsi modelky :DDD 

No kazdopadne se mejte krasne a fotek bude urcite vice.

Love Glamazon xoxo

3 comments:

  1. Great post!!! Love love these photos

    Want to follow each other???

    Zara gift card giveaway for $400 on http://fashion-a-holic.com/page/10/

    ReplyDelete
  2. tak tá posledná je kráásna! Vôbec nemusíš mať žiadne komplexy, že nie si dobrá "modelka":) A fotky sú skvele upravené!

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, taky myslím, že ta poslední je nejlepší.. Hlavně ta krajková halenka je perfektní a se šátkem ve vlasech jsi ji povýšila na dokonalost ;) :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...