Aug 18, 2012

Break the plan


Hey my dearest readers,

I have not told you about my new amazing application all girls in London have been using. It is called Fitness Pal and it helps you to count calories, you can even scan products, count how much you burned and it all can help you easily to provide guidance if you want to keep fit or loose weight. 

I must say I do like it until the weekend. Those are the days where especially during sunny weather like this you do things like bbq and dinners out that I just exceed my allowance big time. I feel like a big looser but I can never resist amazing barbeque food or a good English breakfast :)

Jeste jsem vam nerekla o nove Iphone aplikaci, kterou pouziva polovina zenske populace v Londyne a taky ja. Jmenuje se Fitness pal a muze vam pomoci ke sledovani prijmu kalorii a take vydaje. Dokonce naskenuje produkty a zapise presnou energetickou hodnotu. Je to velmi dobra a chytra vecicka a urcite pomuze lidem docilit vytouzeneho cile. Muzete si pridavat take kolik energie jste vydali a na zacatku programu zadate informace o sobe jako vyska, vek, pohlavi a vaha a kolik chcete vazit. Podle toho je vam urcen doporuceny prijem energie.  Je to fakt skvela aplikace.

Ja jsem z ni nadsena kazdy den az do te doby nez nastane vikend. Uz druhy den jsem opravdu prekrocila svou hranici, ale vsechny ty vecere, snidane a take dnesni bbq se proste nedaji zvladat. I prestoze jsem dneska byla chvili behat, cvicit v parku a pak dokonce i plavat to porad nestacilo, takze jsem porusila plan, co uz se mnou :)

Aplikaci urcite doporucuji, je to chytra vecicka.

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Oasis skirt, Guess sandals, Atmoshpere top, Celine sunglasses

8 comments:

  1. tak to si jdu okamzite stahnout..:D

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,love&drama)

    ReplyDelete
  2. nadherny fotky i outfit!!slusi ti to!

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, moc ti to sluší! :)
    No nevím, jestli aplikaci stáhnout nebo raději ne... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. stahnout...mas to takovy denicek, co si snedla...a kamaradka je Finka a rikala, ze i to funguje i na finske produkty...takze snad to bude fungovat i na ty ceske :)

      Delete
  4. To asi bude neco podobneho jako aplikace kaloricke tabulky,
    tu mam a je to super!:)

    ReplyDelete
  5. pro informaci dobrý, ale nepřeháněj to...už fakt nemáš co hubnout

    <a href="http://pragueneedsmorestyle.blogspot.com/>pragueneedsmorestyle</a>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balzu, to se ti zda...dve kilca tam jeste jsou...spis se chci zpevnit a byt fit....vsak to znas...:)

      Delete
    2. tak po tom, cos postla fotky v plavkách už se nemáš na co vymlouvat=)...fit ano, zpevnit snad, ale určitě nehubnout!...no, abych řekla pravdu, neznám:D...dopřávám si bez ohledu na kalorie, takže tenhle program zatim shánět nebudu, co kdyby mi kvuli němu přestalo chutnat:D
      jinak ti moc sluší sukně=)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...