Aug 4, 2012

Beach babe


Hey guys,

Just last few snaps from my holiday in French Riviera. I took three pairs of swimsuit but ended up wearing just two of them. The colourful ones are bikini I got as a present and you can check the older post about Agua de Coco brand here. The second model is limited edition by Giles Deacon I got in sale and both are great as no straps or you can take them off.

Anyway, I started to do different workout by Jillian Michaels called Ripped in 30 and I think I love it even more than 30 day shred. I am currently on week two so lets see the results in two more weeks.

Par poslednich fotografii z dovolene a ted trosku plazova moda. Vzala jsem si sebou troje plavky, ale nakonec jsem nosila kvuli pohodlnemu strihu jenom dvoje, ani jedny z nich totiz nemaji snurky kolem krku nebo raminka a u jednech  se daji zkratka oddelat. Ty barevne si mozna pamatujete, jsou z Brazilie od znacky Agua de Coco a byl to darek, vice si muzete precist zde. A ty druhe maji na sobe male napisy a maji obdobny strih a jsou z limitovane edice Giles Deacon.


Mimochodem jsem zacala cvicit jine cviceni od Jillian Michaels a je snad jeste trosku lepsi nez 30 day shred. Tohle se jmenuje Ripped in 30 a je sestave podobne jako shred. Momentalne jsem u druheho tydne, takze vysledky uvidime asi za dalsi dva.


Mejte se krasne.


Love Glamazon xoxo


8 comments:

  1. moc hezky fotky!!!ze bych taky zacla cvicit?:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. nooo, ale postavičku máš peknú, aj plavky!

    ReplyDelete
  3. už bych na postavě nic neměnila, vypadáš super, už nehubni, to by bylo moc...bacha, nebo zase bude muset obměnit šatník:D

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. to nehrozi, moje hranice je tak 60 Kg...takze vice jak dve kila stejne nezhubnu

      Delete
  4. jo? ja prave budu koncit shred...tak premyslim co dal...s telem mi to udelalo skoro zazrak, prestoze jsem pribrala 4kg(ted pri 3.levelu zase neco shodila), taky vypadam na fotkach o moc lepe, takze to budou svaly

    Ty mas asi tezsi kostru (jak jsi psala na formspringu vahu/vysku), postavu mas krasnou, akorat vim ze delas/delala jsi modeling, tak chapu, ze citis ze mas postavu vice "glamour" nez "fashion"

    ale na fotkach tady na blogu vypadas vzdy skvele ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jejda...ja bych se modelkou nikdy nenazvala, me tretirade joby, ktere byly spis part time, par britskych reklam a titulka na knizku se da povazovat za spis flirtovani s modelingem...:) a vzdy jsem mela komercni postavu, mam docela atletickou kostru na modelku, takze mas pravdu. Jinak moc dekuju ...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...