Jul 28, 2012

Team your jeans with......


Hello guys,

As I got a positive feedback about my Team your jeans with post I decided to continue doing this. This time more summer feel clothes. I guess most of you would find a light white shirt in your closet and a straw hat...all you need is then some nice necklace and sandals and here we go. Perfect things to go with your jeans.

Talking about fashion and seeing blue on these pictures how did you like Czech Olympic team yesterday and their outfits? I was in shock and I understand it was meant to be joke (at least I hope so) but there is a time and place to joke, not when the whole world is watching you. Next time keep the umbrellas home please.

Dostala jsem pozitivni ohlasy na rubriku Team your jeans with, tak jsem se rozhodla pokracovat. Tentokrat trosku vice letni outfit. Kazdy snad najde ve skrini lehkou bilou kosili a slamak, pak uz staci jenom sandalky a vyrazny nahrdelnik. 


A kdyz vidim tu modrou a taky se bavime o mode, jak se vam libil outfit Ceskeho Olympijskeho tymu vcera na zahajeni? Chapu, ze nekdo se na to diva jako vtip, ale nekdy je lepsi si pro to vtipkovani vybrat lepsi misto a dobu, ne kdyz vas sleduje cely svet. Snad priste nechaji destniky doma.

Sisley shirt, H&M hat, Atmosphere necklace and Zara Sandals

4 comments:

  1. mě se náhodou ty holinky líbily, byly originální a i se o nás mluvilo, i když ne tak asi jak by se chtělo.:-D
    Jinak máš krásný náhrdelník!

    ReplyDelete
  2. Moc hezké, ten náhrdlník je úžasný! :)
    Zahajovací ceremoniál jsem neviděla, nicméně obelčení našich sportovců jako sranda OK, ale mně se to moc nelíbilo a přeci jen z fotek líbily nejvíce Holanďani.

    ReplyDelete
  3. Holínky se mi nelíbily, ale zajistili pozornost a fotky na prvních stranách vedle Raplha Laurena a to se jen tak někde nevidí :))) Líbí se mi ty boty!

    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...