Jul 23, 2012

Off to beach


Hey sweethearts,

Another post from my holiday at gorgeous Cote d'azur. I love this boob tube and I actually bought it last year in electric blue and black as well. It is great thing to have as you can put it under anything or wear it as it is. As I planned I did not bring any maxi dresses or skirts so most of my outfits were about shorts or short dresses :) That had to do for the beach outfits as well.

To be honest the crowd in Cannes does not care i saw a lady to walk in Cavalli's store at 10 am just in her bikini :)

How about you? What do you like to wear to beach?

Prinasim vam dalsi post z Francouzke riviery. Sama jsem se na dovolene divila, jak prakticke jsou tyhle podprsenkove topy. Koupila jsem si uz loni dva a to jeden cerny a druhy ve vyrazne modre barve. Je to neskutecne prakticky kousek, da se nosit pod necim nebo zkratka jenom takhle. Letos jsem si naplanovala, ze si nebudu brat zadne volne maxi saty nebo sukne a tak i na plaz jsem si proste brala pouze sortky nebo kratsi saty. A tenhle cerny podprsenkovy pas se mi opravdu hodil.

I kdyz v Cannes je to vsem nejak jedno, jedno rano jsem v deset rano videla starsi pani jak si to nakracela do Cavalliho obchodu jenom v plavkach :)

A co vy? Jak resite obleceni na plaz? Jdete jenom v bikinach? Jdete pokazde stejne nebo menite outfity?

Mejte se krasne.

Love Glamazon xoxo

Wearing: Zara shorts, New Look boob top, Hawaianas  flip flops, Reserved hat, Rayban sunglasses


10 comments:

  1. Evi, sortky su krasne a paci sa mi kombinacia s topom. Urcite je to prakticke. Bohuzial si tieto topy, vzhladom na moje proporcie nemozem dovolit, potrebujem pevnu podprsenku. Plazove outfity riesim asi takto: koselove saty s opaskom, pripadne moje mega pareo od MW for H&M :) Dost mi totiz vadi, ked chodia ludia len v plavkach az do baru, parkrat sa mi stalo, ze som odtial odchadzala s mokrym flakom na zadku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No to chapu...neni to pro kazdeho Jani...to pareo ti zavidim, hrozne jsem ho chtela a bylo uz vyprodane :)

      Delete
  2. Tyhle podprsenkév topy jsou super, bohužel já na sebe letos nikde žádný neshnala. Vypadá to moc hezky s šortkami.
    A co se týče toho, v čem chodím na pláž, tak většiou mám plavky a přes to nějakou tuniku nebo sukni a hlavně klobouk se širokou krempou. :)

    ReplyDelete
  3. doteraz som oblečenie nejak neriešila, vždy som chodila s rodičmi na dovolenku, takže skôr plavky a ide sa, ale tento rok pôjdem s Bekou, takže sa už na to všetko veľmi teším.

    A fotky sú skvelé, dobrá atmosféra ide z nich!

    ReplyDelete
    Replies
    1. to si uzijes...ja bych hrozne chtela jet na girly holiday, kde je to fakt about parties, cocktails, outfits a fun

      Delete
  4. juu, ty kratasky jsou paradni! :-))) ja letos pojedu po x letech k mori, takze budu taky resit, co na sebe..musim si koupit nejaky plazovy veci, vubec nic nemam :-)

    ReplyDelete
  5. tady je někdo hrozně hubenej! co na pláž neřešim...většinou to vždycky řeší celej tejden jedno triko nebo něco takovýho...beztak to hned na pláži odhodim:D...

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. tohle mi vsichni rikaji, ze vypadam hubene, ale je to fotkama...opravdu....nebo jsem asi nejaky ufoun a vypadam hubeneji polonaha nez oblecena :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...